Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Banaz’da 12 Nisan’da Yepyeni Bir İşyeri Açılıyor

Banaz’da 12 Nisan’da Yepyeni Bir İşyeri Açılıyor

Banaz’da  12 Nisan’da Yepyeni Bir İşyeri Açılıyor
Banaz’da  12 Nisan’da Yepyeni Bir İşyeri Açılıyor Ali Demir
Bu içerik 1958 kez okundu.

 Banaz’da bir ilk,12 Nisan 2019’da saat ikide açılacak olan bu iş yerinin farklılığını işyeri sahibi Kadriye Hanım’dan dinleyelim. Ayrıca Banaz Kültür Sarayı karşısındaki bu işyerinin açılışına bütün Banazlılar davetlidir.

KADRİYE ŞAHİN

Kadriye Hanım Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirdikten sonra 7 yıl Özel sektörde çalıştığını Çanakkale Ticaret Odası’nın Kosgeb Girişimcilik Eğitimini, yine Çanakkale’de Gayrimenkul danışmanlık kursunu tamamladığını, 1 yıl bir şirket bünyesinde Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu kütüklerinin sayısallaştırılması işinde çalıştığını belirtti.

Banaz’da Gayrimenkul komisyonculuğu ve pazarlaması yapan  işletmelerin olduğunu bildiğini ancak kendisinin komisyonculuk işleri yapmayacağını,  kurumlarca talep edilen zorunlu belgelerin  içeriklerinin doğru ve tam hazırlanması, çok miktarda tapu içeren 10 ila 15 gün  arası randevu verilen, bazen isim düzeltmesi gibi, zorunlu ön işlemlerin de olabildiği, bunlara emek ve zaman ayırma imkanı olmayanların belgelerini ve işlemlerini tamamlayarak  yurtdışı, yurtiçi adreslerine tapularını güvenli yöntemlere  gönderecek, kurumların sundukları son yasal, teknolojik, koşulara uygun,  her gün ve her saat başvuru yapabilecek bir işletme eksiğinin olduğunu gördüğünü bu nedenle “Efe Halkla İlişkiler ve Danışmanlık Ofisini” açtığını  söyledi.

Miras taksim işlemleri vb. işlerde hem tapu ve tarım mevzuatlarına hem de müşterilerinin isteklerine uygun, onların kendisi eşliğinde müzakere ederek en uygun sözleşme taslaklarını hazırlamalarını sağlayıp   notere onaylatıp, tapuya tescil için kendisine bırakıp İşlerine güçlerine dönebileceklerini söyledi. Bunların dışında kat mülkiyeti kanununa, proje ve bina karakterine uygun bağımsız bölüm listeleri, yönetim planları hazırlanması, istenilen işle sınırlı ve güvenli olmak üzere zorunlu ön işlemleri de   içeren güvenli vekaletlerle birçok hizmeti sunacağını ifade ederek, Efe Danışmanlığın  kendisine ve Banaz halkına faydalı ve hayırlı olmasını dileyerek sözlerini bitirdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon