Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Uşak Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Uşak Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Uşak Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı
Uşak Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı Ali Demir
Bu içerik 1043 kez okundu.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yeni dönemin ilk Uşak Belediye Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti, İYİ Parti, CHP ve MHP’li 32 meclis üyesinden oluşan Uşak Belediye Meclisi’nde, 7 kadın üyenin görev alması dikkat çekti.  Yeni dönemde AK Parti ve İYİ Parti Gruplarının yer aldığı mecliste, CHP ve MHP’nin yeterli üyesi bulunmadığı için grup kuramadıkları gözlendi. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, kararlarda oy birliğinin öne çıkmasını temenni ettiğini belirterek, “Kararlarda zaman zaman eksikler ve kusurlar olabilir. Fakat art niyet asla olmaz. 5 yıllık süre içinde Uşak halkına yararlı olacak pek çok kararın oy birliği ile alınmasını temenni ediyorum” dedi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından mazbatasını alarak, geçtiğimiz hafta göreve başlayan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yeni dönemin ilk Uşak Belediye Meclisi toplantısını, meclis salonunda, bugün, 4 partiden seçilen meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi. Yeni dönemde AK Parti 17, İYİ Parti 11, CHP 2 ve MHP’nin 1 üye ile temsil edildiği görüldü. Geçen dönem 4 olan kadın üyenin, yeni mecliste 7’ye çıkması dikkat çekti. Ayrıca Belediye Meclisi’ndeki kadın üyelerden AK Partili Zeynep Ceylaner, Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de üstlendi.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇAKIN UZLAŞI MESAJI VERDİ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılan Uşak Belediye Meclisi’nin açılış konuşmasını Başkan Mehmet Çakın yaptı ve yeni dönem için uzlaşı mesajı verdi.  31 Mart seçimlerinin ardından göreve gelen tüm meclis üyelerini tebrik eden Başkan Mehmet Çakın, “Uşak’a en güzel hizmeti sağlamak için önemli kararlara imza atacağız. Bir çoğumuza bu görev ilk defa verildi ve aramızda tecrübeli olan meclis üyelerimiz de var ve bize yol göstereceklerine inanıyorum. Aksaklıklar ve kusurlar elbette olacaktır. Ama esas olan art niyetsiz çalışmaktır. Kanunların bize verdiği yetkileri kullanarak hareket edeceğiz. Tüm meclis üyeleri partilerinin prensiplerine göre hareket edeceklerdir, ama burada da Uşak için faydalı olmayı esas almak gerekir. Tüm arkadaşlarımızın çalışmalarda aktif olmalarını temenni ediyorum. Bize verilecek soru önergeleri ve beklentilerde belediye hizmetlerine katkı sağlamanızı istiyorum. 5 yıllık süre içinde Uşak halkına yararlı olacak pek çok kararın oy birliği ile alınmasını temenni ediyorum” dedi.

haber:Muhammet çelik

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon