Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Tfest, Uşak’taki Yerel Ürünlere Değer Katacak

Tfest, Uşak’taki Yerel Ürünlere Değer Katacak

 Tfest, Uşak’taki Yerel Ürünlere Değer Katacak
 Tfest, Uşak’taki Yerel Ürünlere Değer Katacak Ali Demir
Bu içerik 887 kez okundu.

Uşak Üniversitesi’nin ev sahipliğinde bugün başlayan ve 8 gün boyunca sürecek olan, Tasırım ve Teknoloji Festivali (TTFEST) yerel ürünlere değer katacak. 
Bu yıl ilk kez, Uşak Üniversitesi’nin ev sahipliğinde ve kentteki kurum ve kuruluşların destekleriyle düzenlenen Tasırım ve Teknoloji Festivali (TTFEST), Bir Eylül Yerleşkesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki açılış töreni ile başladı.
Festival kapsamında, ilimizde üretilen sanayi ve teknoloji ürünlerinin sergilenecek, akademisyenlerin ve öğrencilerin projeleri tanıtılacak, Ar-Ge ve proje pazarı etkinlikleri gerçekleştirilecek. 
Tasarım ve teknoloji konferansları ve çalıştaylarının yanı sıra defile gibi etkinliklere sahne olacak.
TTFEST’in açılış törenine katılan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Selim Kandemir, “İçinde bulunduğumuz çağ, yükte hafif ve pahada ağır, katma değeri yüksek ürünlerin revaçta olduğu bir dönem. Bu nedenle Tasarıma ve teknolojiye yatırım yapan ülkeler ve kentler, ticaret yarışına her zaman önde başlar. Bu nedenle TTFEST, ilimizdeki sektörlere önemli katkılar sağlayacaktır. Deri, tekstil, seramik, gıda ve diğer sektörlerde iyi bir noktada olan ilimiz, bu tip çalışmalarla üretim ve kalite çitasını daha yukarılara çekecektir ” dedi.
Festivalde Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın açtığı ve kentin tanıtımının yapıldığı stantta, öğrencilere ve ziyaretçilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon