Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Vali Funda Kocabıyık, Balkan Şampiyonu Sporcuları Makamında Kabul Etti

Vali Funda Kocabıyık, Balkan Şampiyonu Sporcuları Makamında Kabul Etti

Vali Funda Kocabıyık, Balkan Şampiyonu Sporcuları Makamında Kabul Etti
Vali Funda Kocabıyık, Balkan Şampiyonu Sporcuları Makamında Kabul Etti Ali Demir
Bu içerik 1508 kez okundu.

Vali Funda Kocabıyık, Bulgaristan’ın Panagyurıshte kentinde düzenlenen 2019 U15 Küçük Yıldız Bayanlar Balkan Güreş Şampiyonasında altın madalya kazanarak Balkan Şampiyonu olan Songül Aydemir ve Ayşe Erkan’ı makamında kabul etti.


Sporculara Vali Yardımcısı Ayşe Şeyda Çağlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tahir Emre Can, Antrenör İsmail Bingöl’ün eşlik etti.


Vali Funda Kocabıyık yaptığı konuşmada; “Bulgaristan’da düzenlenen 2019 U15 Küçük Yıldız Bayanlar Balkan Güreş Şampiyonasında göstermiş oldukları başarıyla Türk Bayrağını gururla dalgalandıran şampiyon kızlarımızı tebrik ediyorum. Şampiyon kızlarımız, azmin ve başarılı mücadelenin güzel bir örneğini daha gösterdiler. Bundan sonra katılacakları yarışmalarda elde edecekleri derecelerin ve başarı grafiğinin inşallah artarak devam etmesini diliyorum.  Spor, gençlerimize sağlıklı ve zinde bir yaşam sunmanın yanında, elde edilen bu gibi başarılarla gençlerimizin kendileri ve aileleri başta olmak üzere milletimize gurur, sevinç ve heyecan yaşatmaktadır. Kötü alışkanlıklardan uzak sağlıklı nesiller yetiştirilmesi ve bu güzel tabloların daha çok yaşanması amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezleri vasıtasıyla tüm gençlerimizi spor ile buluşturma faaliyetlerimiz bir çok dalda yıl boyunca devam etmektedir. Devlet olarak her zaman gençlerimizin ve sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.


Vali Funda Kocabıyık konuşmasının ardından Balkan Şampiyonları Songül Aydemir ve Ayşe Erkan’a madalyalarını ve hediyelerini verdi.

Kaynak:Uşak Valiliği Web Sitesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon