Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Uşak Huzurlu İpek Sanayi Yazma Üretiminde Türkiye İlk Beşinin İçinde Yer Alıyor

Uşak Huzurlu İpek Sanayi Yazma Üretiminde Türkiye İlk Beşinin İçinde Yer Alıyor

Uşak Huzurlu İpek Sanayi Yazma Üretiminde Türkiye İlk Beşinin İçinde Yer Alıyor
Uşak Huzurlu İpek Sanayi Yazma Üretiminde Türkiye İlk Beşinin İçinde Yer Alıyor Ali Demir
Bu içerik 10220 kez okundu.

Uşaklı iş adamı Bayram Yılmazın firması yazma üretiminde Türkiye ilk beşinin içinde yer alıyor.

Başarılı iş adamı aslen Sivaslı’nın Karaboyalık Köyü’nden olup 1972 yılında Uşak’ta dokumacılık sektöründe çırak olarak işe başlar. Bayram Yılmaz, kalfalık ve ustalık dönemlerinde de  1980 yılına kadar başkalarının iş yerlerinde çalışır ve 1980 yılında askere gider. Bayram Yılmaz askerden geldikten sonra 1988 yılına kadar da başkalarının iş yerlerinde çalışmasını sürdürür. Ta ki 1988 yılında arkadaşı Fevzi Torlakla birlikte 8 dokuma makinesi alarak yazmacılık alanında üretim yapmaya başlarlar.

  Bayram Yılmaz, ortağı Fevzi Torlak’la birlikte iki yıl çalıştıktan sonra Fevzi Torlak hissesini Bayram Yılmaz’a devreder. Bayram Yılmaz 1992 yılına kadar ortak çalıştıktan sonra bu tarihten itibaren tek başına çalışmaya başlar.

   Bayram Yılmaz, Uşak 1 Eylül Sanayi Sitesi’ndeki iş yerinde bilinçli ve düzenli çalışmaları sonucu  işletmesini büyütmüş ve bugün işletmesinde 100 işçi çalışmaktadır. Bu işletmelerde kullanılan ham maddenin bir kısmı yurt dışından bir kısmı da yurt içinden sağlanmaktadır. Bu işletmelerde üretilen mamullerin çözgüsü, dokuması, bükümü kısacası bütün işlemleri yapılmaktadır.

    Uşak’ın gururu olan bu işletmelerde: dikişli yazma, oyalık yazma, asker yazması, kına yazması, içi boş, içi dolu yazma çeşitleri, hacı örtmeleri, eşarp, paşmina ve şal çeşitleri imalatı yapılmaktadır. Bu ürünlerin pazarlaması Türkiye’nin her tarafına yapılmaktadır. Ayrıca firmanın Uşak’ta kendine ait satış yerleri de bulunmaktadır.

   Banaz Güncel Haber Sitesi olarak; Başarılı iş adamı Bayram Yılmaz Bey’i tebrik eder, başarılarının devamını temenni ederiz. Ayrıca bize gösterdiği misafirperverlikten, ilgiden ve nezaketten dolayı teşekkür ederiz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Gizli Seyyar     2020-10-04 Çok güzel bir yer başarıların devamını dilerim Bayram Bey
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon