Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Doğa Aşığı Sıra Dışı Örnek Adam-Cemal Dinçer

Doğa Aşığı Sıra Dışı Örnek Adam-Cemal Dinçer

Doğa Aşığı Sıra Dışı Örnek Adam-Cemal Dinçer
Doğa Aşığı Sıra Dışı Örnek Adam-Cemal Dinçer Ali Demir
Bu içerik 2631 kez okundu.

Hikayemizin kahramanı 1967 doğumlu, aslen Banaz’ın Bahadır Köyü’nden olan, ailesiyle birlikte çocukluğunda gittiği İzmir’de birçok işlerde çalışıp emekli olduktan sonra 2015 yılında Banaz’a yerleşen doğa sevdalısı Cemal Dinçer.

   Banaz Güncel Haber Sitesi olarak; bu doğa aşığı sıra dışı adamı evinde ziyaret ettik. Cemal Dinçer, doğayı çok sevdiğini, sigara içmediğini, bol bol spor yaptığını belirtti. Cemal Dinçer tam bir doğa aşığı, Banazda eşi ve benzeri yok, ormanların yok olmaması için elinden gelen gayreti gösteriyor. Cemal  Dinçer hemen hemen her gün, el arabasına çuvallarını koyup ormana gittiğini, ormana hoyratça atılmış olan cam şişeleri, naylon poşetleri ,teneke kutularını ve diğer atıkları toplayıp çuvallayarak evinin önüne bıraktığını söyledi. Cemal Dinçer bu konuda şöyle konuştu: “Banazlı yöneticilerden ve tüm vatandaşlardan tek isteğim doğamızın korunması, herkes doğayı korumada  gereken özeni gösterirse her yer tertemiz olur. Yeşil Banaz’ımız daha yeşil olur, ben ömrümü doğaya adadım” dedi.Cemal Dinçer’in bizleri konuk ettiği evinin bahçesi de yemyeşil çimlerle, güllerle ve rengarenk çiçeklerle kaplı.

 Biz de Banaz Güncel haber olarak helal olsun sıradışı adam diyoruz. Allah sizin gibi insanların sayılarını artırsın doğa çöl olmasın diyoruz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Ahmet erdoğan     2020-06-08 Cemal gibi insanlar hep varolmalı ki ormanlarımız ve sokaklarımız yaşanabilir hal alsın helal olsun sana cemal !!!!!!!
Recep Yıldırım     2020-06-07 Cemal abi sevdiğim insanlardan biri uzun süre beraber çalıştık efendiligi ayrı neşesi ayrı insanlığı bambaşka biri onu buradan kutlarım doğaya güzel birşeyler katmış kendisi duyarlığı olmasıyla diğer vatandaşlara örnek olur inşallah saygılar selamlar
Cansu     2020-06-07 Helal olsun esi benzeri yok
Osman Genç     2020-06-07 Cemal gibi insanlarımız çoğalmalı onlara destek verilmeliki dogamız yaşanabilir bir durumda kalsın
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon