Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Anıtkabir’de Dalgalanan Bayrak Banaz’da

Anıtkabir’de Dalgalanan Bayrak Banaz’da

Anıtkabir’de Dalgalanan Bayrak Banaz’da
Anıtkabir’de Dalgalanan Bayrak Banaz’da Ali Demir
Bu içerik 1443 kez okundu.

Türkiye emekli subaylar Derneğ’inin düzenlediği Büyük Taarruz Bisiklet  Turu her yıl olduğu gibi bu yıl da 26 Ağustos’ta başladı. Grup, Kurtuluş Savaşı’nın yapıldığı güzergahlardan geçerek 9 Eylül’de İzmir’e ulaşacak.Türkiye Emekli Subaylar Derneği bu yıl bir ilke imza attı.

  Dernek üyeleri bu yıl  Anıtkabir’de Anıtkabir Komutanı’nın da katıldığı bir tören yaptı.Grup, Anıtkabir Komutanlığı’ndan aldığı şanlı bayrağı İzmir valiliği’ne teslim edecek.Büyük Taarruz Bisiklet  Turu’na katılanlar bisikletleriyle savaşın geçtiği güzergahlardan geçerek o anı yaşatmaya çalışıyorlar,farkındalık yaratıyorlar,bulundukları bölgelerde halkı aydınlatıyorlar.

     Büyük Taarruz Bisiklet turu grubu 31 Ağustos’ta  Banaz’ın kurtuluş gününde Banaz’a gelip Şehitler İlkokulu bahçesinde bulunan şehitler anıtı önünde  tören düzenlediler.Grup Banaz’a gelmeden önce de Kaplangı muharebelerinin geçtiği  ve yüzlerce şehit verdiğimiz dede tepesini ziyaret edip tören düzenlediler,şehitlerimizi anıp dua ettiler.(maalesef yüzlerce şehit vererek kazandığığımız Kaplangı muharebelerinin yapıldığı dede tepesinde ne bir bayrağımız dalgalanıyor ne de bir anıt var)Banaza gelen Büyük Taarruz bisiklet turuna katılan misafirlere akşam yemeğini Ülkü Erdem Özhanedan Restorant’ta verirken her zaman olduğu gibi sabah kahvaltısını da Mega Müjde Restaurant sahibi Sadık Karadağ verdi. Grup daha sonra  Murat Dağlarına doğru yol alıp Uşak’a geçecek,Kula,Salihi,Turgutlu ve İzmir’e ulaşacaklar.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon