Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Bir Ayda İki Kez Aynı Yer Kazılıyor

Bir Ayda İki Kez Aynı Yer Kazılıyor

Bir Ayda İki Kez Aynı Yer Kazılıyor
Bir Ayda İki Kez Aynı Yer Kazılıyor Ali Demir
Bu içerik 1874 kez okundu.

İlçemizde bir ay içerisinde iki kez aynı kazılan yollar yeniden kazılıp açılmaya başladı. İlçemizde bütün yollar köstebek yuvası halini aldı. Esnaflar işyerlerine, İnsanlar evlerine arabalarıyla gidemez durumda. Öyle düzensiz bir yol kazı çalışması yapılıyor ki yolların tüm çıkışları kazılıyor o sokağa hatta o mahalleye araç ile girmek neredeyse imkansız halde. İşyerlerimiz toz içerisinde. İşyerimizdeki ürünlerimiz tozdan görünmüyor. Kalifiye olmayan işçiler kanalizasyon ve su borularını patlatıyor, gelişigüzel yolların taşları yeniden döşeniyor bir ay geçmeden aynı yerler yeniden kazılıyor. Düzgün döşenmeyen taşlar nedeni ile yollar hemen çukurlaşıyor, araçların alt takımları yılda iki üç kez değiştirilmeye başladı. Maliyeti yüksek olan yol döşeme taşları ve işçiliği nedeni ile büyük maddi kayıplar meydana gelmekte. Bu gidişata bir dur denmeli. Bizden söylemesi…!

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İsmail Can     2020-09-28 ): malaaesef ilçemizin hemen hemen her noktasında aynı durum söz konusu. Allah çalışanlara da ve bu duruma maruz kalan herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun.
Hakkı     2020-09-27 Bunlarin isi yap boz isi oldu artik malesef ben anlamiyorum bu isler plani yapilir, vermisler adamin eline kaz bakalim sonra Su borsunu patlat birde taslari dösedikten sonra tas artiyor yama isi yapiyorlar valla yazik ....
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon