Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Enerjik Öğrencilerden Enerjik Proje

Enerjik Öğrencilerden Enerjik Proje

Enerjik Öğrencilerden Enerjik Proje
Enerjik Öğrencilerden Enerjik Proje Ali Demir
Bu içerik 925 kez okundu.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık 3. Sınıf Öğrencileri “ Hadi, Sen De Harekete Geç “ Sloganıyla, “ Pandemide Eve Mahkum Kalan Çocuklar” Adlı Bir Proje Çalışması Başlattı.

Uşak Üniversitesi  İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü 3. Sınıf  öğrencilerinden  Eren GÜÇLÜ, İpek KARAN ve Mehmet Bilal ŞAMOĞLU, Halkla İlişkiler Kampanyaları dersi kapsamında 20 Nisan- 30 Mayıs tarihleri arasında, pandemi sürecinde evde kapalı kalan çocukların motor ve bilişsel becerilerinin körelmesine ve dış dünyayla bağlantılarının kopmasına engel olmak amacıyla bir kampanya başlattılar.

   Öğrenciler ilk etkinlik olarak, çocukların fiziksel aktivitelerini artırmak ve obezite risklerini en aza indirgemek için, zoom uygulaması üzerinden  İstanbul, Hatay ve Uşak illerinde online eğitim alan 3-11 yaş aralığındaki çocuklarla birlikte spor yapıp dans ettiler ve her gün düzenli spor yapmaları konusunda çocuklardan söz istediler.

Kampanyanın ikinci etkinliğinde ise, çocukların algısal tanımlamalarına yardımcı olmak ve görsel hafızalarını geliştirmek amacıyla yine Zoom uygulaması üzerinden oyuncak müzelerini gezdiler.

Proje sorumlularından Eren GÜÇLÜ:  “ Çocukların gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için, bu tarz aktivitelerin yaygınlaşması konusunda herkesin çaba göstermesini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

Haber Kaynak: Eren Güçlü

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon