Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Deprem Olduğu Günden Bugüne Kadar, Vefakâr Banaz’ımızdan

Deprem Olduğu Günden Bugüne Kadar, Vefakâr Banaz’ımızdan

Deprem Olduğu Günden Bugüne Kadar, Vefakâr Banaz’ımızdan
Deprem Olduğu Günden Bugüne Kadar, Vefakâr Banaz’ımızdan Ali Demir
Bu içerik 503 kez okundu.

Belediye Başkanımız Zafer Arpacı Kendi sosyal meday sayfasında yayınladığı yazı;

Ülkemizin yaşadığı en büyük felaket olan Kahramanmaraş depreminden hemen sonra siz çok kıymetli vatandaşlarımızın özverisi ve desteği ile onlarca tır yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştırdık ve ulaştırmaya devam ediyoruz.

Depremin olduğu andan itibaren toplanma merkezi olarak belirlediğimiz Kültür Sarayımıza ellerinden ne geliyorsa akın akın yardımlarını ulaştıran en gencinden en yaşlısına vatandaşlarımıza, ilk andan itibaren biz ne yapabiliriz diye koşan İlçemizdeki firmalarımıza, esnafımıza, Deprem Bölgesine giderek ordaki vatandaşlarımıza-görevlilere sıcak yemek imkanı sunan onlarca yemek üreten ,esnafımıza, köylerimizdeki ve ilçemizdeki fırınlarda el emeği ile ürettikleri ekmekleri ulaştıran eli öpülesi kadınlarımıza, fırın esnafımıza, yardımların ulaşmasında hiçbir desteği esirgemeyen nakliyeci esnafımıza ve kooperatiflerimize, gönüllü olarak yardımların ulaşmasında toplama merkezimizde görev alan gencinden yaşlısına her bir hemşehrimize MİNNETTARIM.

Depremden etkilenip İlçemizde misafir etmeye başladığımız vatandaşlarımın ihtiyaçlarını karşılamak üzere Kaymakamlığımız ile birlikte bir komisyon oluşturulmuş olup, yardımlar ve talepler karışıklığa neden olamamak için tek elden yapılacaktır.

Bu Aziz Millet bu yarayı da saracak, bu acıları da paylaşacak geçmişe ve millet bağına sahiptir. Banaz olarak bundan sonrada yardımlarımıza devam edecek, bu büyük felaketin acısını,yükünü hep beraber sırtlanmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile Ülkemizin yaşadığı en büyük deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Rabbim bir daha böyle bir acıyı Milletimize yaşatmaması dileği ile hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon