Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Banaz Bana Az

Banaz Bana Az

Banaz Bana Az
Banaz Bana Az Ali Demir
Bu içerik 1829 kez okundu.

İlçemizin sevilen simalarından İsmail Can kardeşimizin kendi çabaları ile ortaya koyduğu "Banaz Bana Az" adlı tiyatro gösterisinin hazırlıkları gösterime girmesi için hızla sürmektedir.

İsmail Can hazırladığı tiyatro gösterisi ile ilgili şunları söyledi;

"Banazguncelhaber editörü ve sahibine öncelikle saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Ekim 2017'te   başlamış olduğum Banaz’da laf çok ekibi olarak mahallem de ikamet eden çocuklarla kurduğum ve bu zaman dilimine kadar 5,.bölüme kadar getirdiğim bölümde sıra şimdi 6.bölümde 
6.bölüm Banaz bana az adlı oyunumu 30 mart cuma günü saat 20.15'te sergileyeceğim yer konusunda Banaz belediye başkanlığına resmi dilekçemle başvuru yapmış bulunmaktayım salı gününe kadar her hangi bir gelişme olmazsa ilçe jandarma karakolu arkasında bulunan esnaf kefalet kooperatifine ait toplantı salonunda sergilemeyi planlıyoruz. 
Bu bölümde geçmiş bölümlere nazaran artık mahallemde ikamet eden çocuklar oyun oynamayacak  yetişkin 3 kişi ve bir tane minik oyuncumuz olacak. Her bölüm de olduğu gibi saygı duruşu istiklal marşı ile başlayacağız. Bu bölümde  farklı olarak her bölüm merkez cami  müezzinini Ahmet Kasal hocamız  kutsal topraklarda olacağı için kuran-ı kerimi başka bir şekilde  izleyicilerimizle buluşturacağız. 
Bu bölüm 3 perdeden oluşuyor bunun yanında ilçemizi yurt dışında başarılı bir şekilde  temsil eden Banazlı Orhan ağabeyimiz sahne alacak mini bir konserle bize eşlik edecek daha sonra bu bölüme ait güzel sürprizlerle programımız  sona erdireceğiz. 
Programımız  30 mart  2018 cuma günü saat 20,15 te izleyicilerle buluşacak davetiye ücretleri 10 tl olacak davetiye ulaşmayan  Banazlı hemşerilerimiz salon girişinde koyacağımız boş kutuya gönüllerden ne kopuyorsa oraya bırakabileceklerdir. 
Hiç bir şekilde bu gösterilerde kurum, şahıs hedef gösterilmemekle birlikte günlük hayatta esinlerek yazılan kısa skeçler ve videolar izleyicilerle buluşturacağız. Oyunu yazan ve yöneten  ben kırık kalem müzikte yerli müzik kuaför aydın erkek kuaförü oyuncular Seyfi Karakülah, özlem Karakülah, sevgi durak, Nakiye durak.  Ulaşım Hüseyin Oktay olarak görev almaktadır.
İlgi ve alakanıza teşekkür eder yayın hayatınızda başarılar ve kolaylıklar dilerim saygıyla duayla İsmail Can "

Biz de Banazguncelhaber ekibi olarak değerli kardeşimize başarılar dileriz.

GÜNCELLEME !

İsmail Can'ın yeni açıklama yazısı;

"Banaz'da Laf Çok Ekibimiz  hazırlamış olduğumuz '' Banaz Bana Az' adlı tiyatro  gösterisi için artık herşeyi tamamladık .  Ekim 2017'de başladığımız   ekibimizde 6.bölüm heyecanını  yaşanıyoruz. 
  
Bu heyecanımızı tüm gönül dostlarımızı paylaşmak üzere kısa süre önce hazırlıklarımızı tamamladık ve artık program saatini bekliyoruz. 
 
Programın gösterimi yapılacağı yer olarak Banaz Kaymakamlığı Banaz İlçe Tarım Gıda Ve Hayvancılık Müdürlüğüne ait toplantı salonu tahsis edildi.  Bu yer tahsisi konusunda büyük katkısı olan Banaz İlçe Tarım Gıda Ve Hayvancılık Müdürü Veteriner Hekim İsmail ÜNAL'A Ve Akp İlçe Başkanı Eşref ÇELİK'E teşekkür ediyoruz. 
 
Güzel ilçemizde ve şirin köylerimizde ikamet eden vatandaşlarımızı bu güzel geceye beklerken programda kısaca neler var sorusuna cevap vererek  devam edelim. İlk öncelikle programımıza  Saygı duruşu ve istiklal marşını okuyarak   başlayacağız. Daha sonra ilkokul öğrencisi  Naile ARIKAN'IN ''Banaz Bana Az adlı şiirini okuayacak.
 
 Bunun sonrası  ilçemiz Durmuş TANIŞ Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu öğrencilerinden İmam Hatiibi Mahsun hoca ve kardeşi kuran-ı kerim tilaveti ve duasını okuayacak ve sonra gecenin ilk oyununu izleyeceğiz.  Daha sonra Güler  İncedağ'ın seslendireceği BANAZ BENİM CANIM adlı şiiri okuayacak.  Bunun sonrası da Yaz Deftere, Bitmesin sakın veresiye- adlı oyun sergilenecek ve bunun akebindede İlçemizi yurtdışında başarıyla temsil eden Banazlı Orhan  ağabeyimiz sahneye çıkarak güzel bir mini konser verecek. 
 
Daha sonra gecemizin sonlarına doğru çeşitli süprizlerle ve hediye takdimi ile geceyi sona erdirirken birkez daha Banaz Guncelhaber sitesi olarak  Banaz'da Laf Çok Ekibinin hazırlamış olduğu Banaz Bana Az adlı program 30 Mart Cuma günü saat 20,30'da Banaz İlçe Tarım Gıda Ve Hayvancılık Müdürlüğüne ait toplantı salonuna tüm tiyatro sevenlerini davet ediyor Banaz'da Laf Çok Ekibi olarak Banaz Guncelhaber sitesine katkılarından dolayı teşekkür ediyor bu gece sizleride aramızda görmekten onur duyacağız. "

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
ismail can     2018-03-26 Değerli Banaz Güncel haber sitesi sahibi ve editörüne göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü ALLAH SONSUZ RAZI OLSUN. Bu güzel etkinliğe sahip çıkılması konusunda tüm ilçemizin ve güzel köylerimizin güzel insanlarını bu güzel geceye davet ediyoruz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon