Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Uşak Eski Milletvekili Mümtaz Güler Sitemize Açıklamalarda Bulundu

Uşak Eski Milletvekili Mümtaz Güler Sitemize Açıklamalarda Bulundu

Uşak Eski Milletvekili Mümtaz Güler Sitemize Açıklamalarda Bulundu
Uşak Eski Milletvekili Mümtaz Güler Sitemize Açıklamalarda Bulundu Ali Demir
Bu içerik 3248 kez okundu.

     Aslen Banaz’ın Kaplangı Köyü’nden olan ve Anavatan Partisinden iki dönem Uşak milletvekilliği yapan Mümtaz Güler son siyasi gelişmeler hakkında sitemize açıklamalarda bulundu.

     Mümtaz Güler, günümüzde siyaset yapanlarda hoşgörü ortamının kalmadığını, oysa kendinin milletvekili olduğu 1980 ‘li  yıllarda hoşgörü ortamının olduğunu belirtti. Mümtaz Güler siyasetin karşılıklı hoşgörü ve nezaket ortamında yapılmasının vatanımız ve milletimiz açısından önemli olduğunu, şahsen kendisinin milletvekili olduğu dönemlerde siyasi parti ayrımı yapmaksızın tüm vatandaşlarımızın işlerini gördüğünü ya da görmeye çalıştığını belirtti. En başta Çokrağan suyunun Banaz’a getirilmesi, sanayi elektreğinin getirilmesi, birçok okulun yapılması, Banaz çayı havzasının genişletilmesi vb. birçok hizmetlerde katkısının bulunduğunu söyledi.

    Mümtaz Güler, Banazlılar siyasette birlik beraberlik içinde olmadıkları için başarılı olamıyorlar. Eşme halkı ise birlik beraberlik içinde hareket ettiğinden bir de Uşak merkez ve kısmen de Sivaslı ilçesiyle  işbirliği yaptığından dolayı siyasette hep önde gidiyor. Bugün Banazlı milletvekili sayısı 1953’ten(Banaz 1953’te ilçe oldu) bu yana top topu 3 milletvekili çıkarmış, oysa Eşme yirmiden fazla milletvekili çıkarmış. Mümtaz Güler son olarak Ankara-İzmir otoban projesinin Hamam Boğazı Termal alanının ortasından geçtiğini bunu bizzat geçen yıl karayolları genel müdürlüğüne gidip projenin güzergahını değiştirtdiğini belirtti. Mümtaz Güler son olarak kendisinin siyasi tecrübelerinden yararlanmak isteyenlere kapısının her zaman açık olduğunu söyledi. Mümtaz Güler vaktinin büyük bir bölümünü Banaz’ın Kaplangı Köyü’nün Şirindere Mahallesi’ndeki evinde geçiriyor. Mümtaz Güler önümüzdeki pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin vatanımız, memleketimiz için hayırlı olmasını temenni etti.Biz de Banaz Güncel Haber Sitesi olarak Mümtaz abimize sağlık, mutluluk ve uzun ömürler temenni ettik.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon