Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Kutso’dan Utso’ya Anlamlı Ziyaret

Kutso’dan Utso’ya Anlamlı Ziyaret

Kutso’dan Utso’ya Anlamlı Ziyaret
Kutso’dan Utso’ya Anlamlı Ziyaret Ali Demir
Bu içerik 850 kez okundu.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek, Başkan Kandemir’i TOBB Yönetim Kurulundaki görevinden dolayı tebrik etti.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve beraberindeki KUTSO Yönetim Kurulu heyetini, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir ev sahipliğinde ağırladı.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir nazik ziyaretlerinden dolayı KUTSO heyetine teşekkür ederek, Uşak ve Kütahya’nın, sadece birbirine yakın komşu iki kent değil, geçmişten bugüne ortak değerleri barındıran, arada kuvvetli akrabalık bağı bulunan Ege’nin iki güzide kenti olduğunu ifade etti. Kandemir konuşmasında; Uşak ekonomisi, sanayisi, UTSO’nun çalışmaları ve projelerini içeren detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Konuşmasının son kısmında, TOBB Yönetim Kurulunda görev alarak hem iki ilin hem de bölgenin sorunlarını Ankara’da dile getirmede güçlendiklerini belirterek, TOBB camiasının illerin ticari faaliyetlerinde kenetlenmesine, birlik ve beraberlik ruhunun pekiştirmesine önemli katkı sağladığını söyledi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, yeni dönemde göreve gelen UTSO Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek, Başkan Kandemir’in TOBB Yönetim Kurulunda görev almasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti. Özotraç, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ile geçmişten gelen, dostane ilişkilerinin olduğunu ve beraber pek çok başaralı projeye imza attıklarını ifade ederken, odaların iletişim içerisinde olmasının, oda vizyonlarının genişlemesinde, üyelere hizmet kalitesinin artmasında şüphesiz büyük etkisi olduğunu belirtti.

Her iki yönetim kurulu başkanı da bölgeyi farklı ve cazip kılacak her türlü projede ortak hareket etmekten duyacakları memnuniyeti dile getirerek görüşmeye son verdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon