Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Kütahya Ticaret Borsası’ndan Utso’ya Ziyaret

Kütahya Ticaret Borsası’ndan Utso’ya Ziyaret

Kütahya Ticaret Borsası’ndan Utso’ya Ziyaret
Kütahya Ticaret Borsası’ndan Utso’ya Ziyaret Ali Demir
Bu içerik 1059 kez okundu.

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, beraberindeki heyet ile birlikte Uşak Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir ve yönetimini ziyaret etti.
KÜTBO’dan Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ali Okumuş, Meclis Başkan Yrd. Özkan İnci ve Genel Sekreter Yasemin Yol’un katıldığı ziyarette; Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Yönetim Kurulu Başkanı Kandemir’in yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Osman Çalıkuş ve Coşkun Güngör, Yönetim Kurulu Üyeleri Aytaç Yüce, Ahmet Demirci, Şermin Metin, Ahmet Ali Dinç ve UTSO Genel Sekreteri Caner Urhan bulundu.
KÜTBO Yönetimi, yeni dönemde göreve gelen UTSO Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek, Başkan Kandemir’in TOBB Yönetim Kurulunda görev almasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti. 
UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir ise nazik ziyaretlerinden dolayı KÜTBO heyetine teşekkür ederek, TOBB Yönetim Kurulunda görev alarak hem iki ilin hem de bölgenin sorunlarını Ankara’da dile getirmede güçlendiklerini belirtti. Kandemir, TOBB camiasının illerin ticari faaliyetlerinde kenetlenmesine, birlik ve beraberlik ruhunun pekiştirmesine önemli katkı sağladığını söyledi.
Her iki yönetimde illerinin simgesi haline gelmiş değerlerden oluşan hediyeleri birbirlerine takdim etti. KÜTBO Yönetimi, dünyanın ilk borsasının kurulduğu yer olan Çavdarhisar’ın görüntülerinden oluşan çiniyi hediye ederken, UTSO Yönetimi ’de Cumhuriyetin 10. yılı olan 1933'te Uşak’ta çekilen ‘’Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık’’ tablosunu hediye etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon