Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Kanser Kader Değildir

Kanser Kader Değildir

Kanser Kader Değildir
Kanser Kader Değildir Ali Demir
Bu içerik 1287 kez okundu.

1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı münasebetiyle Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda ‘’Kanserde Farkındalık’’ semineri düzenlendi.
Uşak Üniversitesi, Uşak İl Sağlık Müdürlüğü, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ve UTSO Kadın Girişimciler Kurulu ve Uşak Kanserle Savaş Derneği organizasyonu ile düzenlenen seminerde en yaygın görülen kanser türleri, tedavileri ve erken müdahalenin önemi hakkında bilgiler aktarıldı.
Seminerin açılış konuşmasını Uşak Kanserle Savaş Derneği Başkanı İsmet Ceylaner gerçekleştirdi. Ceylaner’in konuşmasının ardında UTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şermin Metin; ‘’ Bilinçli kadınlar aile hayatında, sosyal hayatta, iş hayatında toplumun gücüne güç katarlar. Kadınlar kendilerini ihmal etmemeli, rutin kontrollerini düzenli yaptırarak, hasta hekim işbirliğine güvenmelidir’’ dedi.
Seminer de Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Ömer Karahan Meme Kanseri hakkında bilgilendirme yaparken, Uşak Üniversitesi Gastroloji Bölümü’nden Prof. Dr. E. Güldem Kilciler, Tıbbi Onkoloji Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Utku Dönem Dilli ve Aile Hekimi Dr. Utku Eser kanser türleri ve farkındalık ile ilgili sunumlar gerçekleştirdiler.
Uşak’lı her kesimden bayanın katılımıyla gerçekleştirilen seminer soru cevap bölümü ile son buldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon