Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Banazlı Genç Girişimcinin Büyük Başarısı

Banazlı Genç Girişimcinin Büyük Başarısı

Banazlı Genç Girişimcinin Büyük Başarısı
Banazlı Genç Girişimcinin Büyük Başarısı Ali Demir
Bu içerik 7407 kez okundu.

Berkay Tuncay Uşak ilinin Banaz ilçesine bağlı Kızılcasöğüt Kasabasında ikamet eden 25 yaşında pırıl pırıl üniversite mezunu bir genç, annesi, babası gibi memur olmayı değil, girişimci olmaya, iş adamı olmaya kafaya koymuş ve bunda da büyük başarı elde etmiş. Berkay Tuncay 2012 yılında tarımsal kalkınmadan 60000 TL Traktör hibesi alarak işe koyulmuş. İlk yıllarda babasına ait arazilerde haşhaş, anason, aspir ve çörek otu üretimi gerçekleştirmiş ancak bunların satışında sıkıntı yaşamış. Berkay Tuncay ürettiği bu ürünleri satamayınca yağ makinesi satın alarak bu ürünlerin yağlarını çıkarıp ilk başta eşe dosta ve yakın çevresine pazarlamış. Sonraki Yıllarda bu yağların satışını sosyal medya üzerinden yapmaya başlar ve bu yağlar büyük ilgi görmeye başlar. Bu arada Genç Berkay bu alandaki markası olan “BERALİFE”yi üretir. Berkay yıllar geçtikçe makine ekipmanını ve yağ çeşitlerini çoğaltır,”BERALİFE” markasını yurt içinde kendi alanında üst düzeylere getirmeyi başarır. Berkay Tuncay Kızılcasöğüt kasabasındaki işyerinde ürettiği kaliteli ürünlerle dünyaya açılmanın yollarını aramaktadır. Şu anda işyerinde aspir yağı, alıç sirkesi, çörek otu yağı, keten tohumu yağı, Hindistan cevizi yağı, üzüm çekirdeği yağı, sarı kantaron yağı…vb 38 çeşit yağ üretilmektedir.

   Berkay Tuncay, işyerinde ürettiği ürünlerin hammaddelerinin büyük bir bölümünü ailesine ait arazilerden sağladığını belirtti. Kızılcasöğüt kasabasındaki işyerinde 5 personel, İstanbul’daki şubede 2 kişi, pazarlamacılar da dahil olmak üzere 50 kişi bu sektörden para kazanmaktadır. Zayıflama ve sağlık ürünleri satışlarının büyük bölümü e-ticaret üzerinden gerçekleşmektedir. İş yerine ulaşmak isteyenler için iletişim: 05077750168

   Banaz Güncel Haber Sitesi olarak; genç ve örnek girişimci Berkay Tuncay ve ekibini kutlar, başarılarının devamını temenni ederiz.

İnstagram : @beralife_aromatik_yaglar
Hotmail     : berkay_tuncay@hotmail.com
Web Mail  : info@beralife.com.tr
Web Sitesi: www.beralife.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon