Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı İbrahim Dağgezen, Sitemize Çalışmaları Ve Projeleriyle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı İbrahim Dağgezen, Sitemize Çalışmaları Ve Projeleriyle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı İbrahim Dağgezen, Sitemize Çalışmaları Ve Projeleriyle İlgili Açıklamalarda Bulundu
Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı İbrahim Dağgezen, Sitemize Çalışmaları Ve Projeleriyle İlgili Açıklamalarda Bulundu Ali Demir
Bu içerik 1400 kez okundu.

*İbrahim Bey, Uşak Belediye Başkan adaylığınız hayırlı, uğurlu olsun.

*İbrahim Bey, özgeçmişiniz hakkında bilgi verir misiniz?

1982 Ankara doğumluyum, ilk, orta ve liseyi Uşak’ta okudum, ön lisans inşaat teknikerliğini Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde, lisans eğitimimi Yakın Doğu Üniversitesi İngilizce İnşaat mühendisliği Bölümü’nden mezun olarak aldım. Dededen toruna 1980 yılından bu yana inşaat sektörü içerisinde yer alan bir aileyiz. Uzun süredir Uşak merkezdeki inşaat şirketlerimizde şirket müdürü olarak plan, proje ve taahhüt işleriyle uğraşmaktayım. Şirketi büyüklerimden devraldıktan sonra son sekiz sene içerisinde altmış beşe yakın projeye imza attık, bu projelerin tüm işlerini tamamlayıp Uşak merkezde 250 ailenin ev sahibi olmasını sağladık. Yapmış olduğumuz projelerde en büyük sorun olan otopark sorununu kendi içimizde çözdük. Emine Hanımla evliyim, Rabia Ülkü adlı kızım var.İyi derecede İngilizce, orta derce de Arapça bilmekteyim.2015 Haziran ve Kasım seçimlerinde ve 24 Haziran milletvekili seçimlerinde Uşak milletvekili adaylığında bulundum. Şu anda da Uşak Belediye Başkan adayıyım.

*İbrahim Bey, neden Belediye Başkanı adayı oldunuz?

 1800’lü yıllardan beri atalarımız bu topraklarda yaşamış, bizler de bu topraklarda yaşıyoruz, Uşak’ımızın ekmeğini yiyoruz,suyunu içiyoruz bu nedenle güzel şehrimiz Uşak’a vefa borcumuzu ödemek istiyoruz.1969 Yılında temelleri atılan milli görüş hareketi bu zamana kadar Uşak’ta hiç belediye başkanlığını kazanamadı.Ben, ilklerin şehri Uşak’ta ilk defa milli görüş belediyeciliğini kazanarak Uşak halkına milli görüş hizmetini sunmak için bu göreve talip oldum.

*İbrahim Bey,bu zamana kadar Uşak’ta belediyelerce yapılan hizmetler hakkındaki düşüncelerinizi açıklar mısınız?

 1953 yılında vilayet olan Uşak kenti elbette ki bu zamana kadar çok değişim yaşadı.Uşak’ta taş üstüne taş koyanlardan Allah razı olsun.Bu zamana kadar hizmet eden tüm belediye başkanlarına şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim.

*İbrahim Bey, belediye ile ilgili proje çalışmalarınız hakkında bilgi verir misiniz?

1 Nisanda görevi devraldığımızda ilk yapacağımız iş:”Rüşvet alan da veren de melundur”hadisi şerifinin bulunduğu tabelayı belediye girişine yerleştirmek olacak.Daha sonra belediyede tüm personel ile bir toplantı düzenleyip parti ayrımı yapmaksızın kendi alanlarında uzman olan personelin kendi alanlarına dönmelerini sağlayarak belediyede liyakat sistemini oturtmak istiyorum.Yani işi ehline vereceğiz.

Gençlerin okul harici zamanlarda vakitlerini verimli geçirebilmeleri için tasarım atölyeleri oluşturulacak.

Milli eğitim ile beraber hareket ederek ilkokuldan itibaren her öğrencinin en az bir spor lisansı almasını sağlanacak, öğrencilere yönelik spor tesisleri kurulacak.

Uşak’ı transit geçilen bir şehir değil, buradan geçenlerin konaklamak isteyecekleri şehir konumuna getirmek.

Şehirler arası ulaşım noktasını bir bölgede toplayarak şehir merkezini rahatlatmak.

İmar konusunda düzenleme getirerek çarpık kentleşmeyi önleyip, resmi kurumları farklı bölgelere taşıyarak şehrin merkezindeki yoğunluğu azaltmak.

Yaşlılara yönelik bazı semtlerde okuma ve sohbet evleri oluşturmak .Uşak’ta refahın ve huzurun artması için daha çok yapılacak iş var, seçime kadar bunları halkımızla paylaşacağım.

Sayın İbrahim Bey,Banaz Güncel Haber Sitemiz adına  yaptığınız açıklamalar için size teşekkür ediyor ,belediye başkanlığı seçimlerinde başarılar diliyoruz.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon