Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Banaz’da Chpliler Ve İyi Partililer Belediye Seçimleri İçin Birlikte Çalışacaklar

Banaz’da Chpliler Ve İyi Partililer Belediye Seçimleri İçin Birlikte Çalışacaklar

Banaz’da Chpliler Ve İyi Partililer Belediye Seçimleri İçin Birlikte Çalışacaklar
Banaz’da Chpliler Ve İyi Partililer Belediye Seçimleri İçin Birlikte Çalışacaklar Ali Demir
Bu içerik 1790 kez okundu.

Banaz’da Millet ittifaki çatısı altında seçim çalışmalarını başlatan CHP -İYİ PARTİ Yöneticileri  ve üyeleri dün Banaz CHP İlçe Binasında bir araya gelerek seçim startını verdiler. CHP İlçe Binasında ve bina önünde partililer tarafından yapılan konuşmalarda İYİ PARTİ’nin ve CHP’nin önümüzdeki belediye seçimi çalışmalarında birlikte hareket ederek millet ittifakı çerçevesinde güçlerini birleştirdiklerini ve inşallah belediye başkanlığını da kazanacaklarını belirttiler.

   CHP İlçe merkezi önünde vatandaşlara lokma ikram edildi, ayrıca İYİ PARTİ’liler ve CHP’liler, parti binası önünde topluca birlik beraberlik fotoğrafı çektirdiler.Millet itifakı buluşmasına Belediye Başkan adayı Ahmet Olgay Altındağ,CHP İlçe Başkanı Etem Erdem,CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım,İyi Parti’den Kürşat Ceylan ,diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

Banaz Belediye Başkan Adayı Ahmet Olgay ALTINDAĞ,  Bugün Banaz’da Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin gönül vermiş dostları bir aradayız. Tabandan gelen güçlü buluşma adına bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Sayın Özkan Yalım’a, İlçe Başkanımız Ethem Erdem’e, Eskişehir’den bizlere destek için gelen önceki dönem milletvekili adayımız Sayın Barış Çoban’a, Meclis üyesi adaylarımıza, Cumhuriyet Halk Partili ve İyi Partili tüm gönül dostlarımıza şükranlarımı sunarım. Bu gün burada toplanma amacımız kalbimizin Banaz için atmasıdır dedi ve partimize ittifak için bir araya gelen arkadaşlara teşekkür ediyoruım, amacımız gayemiz bir Banaz a hizmet etmek ve bu yolda hep beraber başaracağız ve Banaz ımız için elimizden geleni yapacağız ve 31 martt ‘ta seçimimizi Millet ittifakından yana esen bu rüzgarı Banaz’da da estireceğiz hep beraber inşallah dedi .

 

  Millet ittifakı olarak Banaz il genel meclisi birinci sıra adayı Kürşat CEYLAN da  Öncelikle gönül dostlarımıza selamlar saygılar sevgiler diyerek sözlerine başladı.
Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi kaos,
Ülkemizin bölünmez yapılan kast ve oluşumlar, 
siyasi çıkmazlar entrikalar ve menfi hesaplar biz Atatürk’cü vatan severleri yani yol arkadaşlarımı siyasi insiyatif almaya zorlamış ve bunun sonunda Ülkemize bir nefes olacağını düşündüğümüz İYİ partiyi kurarak umutsuzluk içinde ki vatan severlere umut olmaya çalıştık.
Koalisyonlar olmayacak,
Ülke refaha kavuşacak,
Milli gelir artacak,
Yerli uçak otomobil uzay gemisi derken
domates biber patlıcan üzerinden siyaset yapan ve ittifakların karşı karşıya geldiği garebet bir sistem olan Başkanlık sisteminin kucağında bulduk kendimizi,
Öncelikle Ülkenin içinde bulunduğu bu vahim durumun sorumlusu iktidar partisi sonrada biz muhalefetiz. bütünlüğüne
Muhalefet partileri bu günleri ön
görememiştir, 
Keşke başımıza bu işler gelmeden önce Vatan severler birlik olabilseydi,
İçinde bulunduğumuz durum bizleri insiyatif alma iradesini ortaya koymaya zorlamıştır. 
Banaz İyi parti kurucuları ve Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileriyle Banaz’da “Millet ittifakı’nı” kurmuş bulunmaktayız.
Bu ittifakta benim üzerime düşen görevde arkadaşlarım tarafından CHP listesinden
İl Genel Meclisi 1. Sıra adaylığı olarak verilmiştir.
Beni buna layık gören herkese çok teşekkür ederim
Banaz’lı gönül dostlarımızın elinden gelen desteği vereceğini bilmenin rahatlığıyla çalışmalarımıza başladık
Banaz’ımıza hayırlı olsun  diyorum dedi.

 

  CHP Uşak Millet vekili Özkan Yalım’da konuşmasında katılımcıları selamladıktan sonra bu siyasi ve ittifak birleşmesinin önemini anlatarak Banaz da bir dönem ara verdiğimiz belediye yönetimini Millet ittifakı olarak yeniden  kazanıp yolumuza devam edeceğiz ve Banaz’a hak ettiği dürüst yönetime kavuşturacağız dedi….

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Mustafa Üntürk     2019-02-25 Sizleri Tebrik ediyorum. Bu milleti Allah ile kandirip Caldiklarini da Besmele ile yiyen bu hirsizlari elbirligi ile ait olduklari yere göndermenizi Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Bana göre de; Islama en büyük zarari vermis bu Aldatma ve kandirma Partisine Oy vermek Allah in Adalet ve HAK ismine yapilmis en büyük bir Zulümdür. Saygilar M.Ü Almanya
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon