Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Koray Aydın Uşak’ta

Koray Aydın Uşak’ta

Koray Aydın Uşak’ta
Koray Aydın Uşak’ta Ali Demir
Bu içerik 1423 kez okundu.

İyi Parti Genel Başkan yardımcısı Koray Aydın Uşak,ta Partililerle Buluştu.Uşak havaalanında yoğun bir kalabalıkla karşılanan Genel Başkan yardımcısı Koray Aydın,uzun bir konvoyla Uşak İl başkanlık binasında Basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda iyi parti genel başkan yardımcısı Durmuş Yılmaz Kütahya il başkanı Erol Ertürk İyi parti Uşak il Başkanı Naci Yıldırım, Belediye Başkan adayı muhammet Gür katıldı.

Aydın,toplantıda siyasi hayatımda böyle seçim yaşamadım seçime değil sanki savaşa gidiyorlar diyerek iiktidar partiyi ağır bir dille eleştirdi. İl başkanlığında 20 dakika süren Basın toplantısında Şuan itibariyle adayımızı yapılan anketlerle önde olduğu görünüyor adayımızn diğer adaylarla 3ile 5 puan arasında dalgalanmalarla önde olduğu görünüyor.

Dolayısıyla bu süreçte neler yapabiliriz 3 haftalık süreçte bir istişare yapmak için bugün Uşak, tayız Uşak,ta bellini Ak parti ve iyi parti arasında bir mücadele var tabi ki iyi parti bu önde olan konumunu korumak için sasistematik bir çalışma yapacağız dedi.

Koray Aydın sözlerine şöyle devam etti.Yerel seçim Genel seçimlere göre daha daha bir seçimdir dinamikleri daha fazladır,özellikle yerel dinamikleri çok güçlüdür. Ben burada çocukluğumdan beri uzun yıllardır siyasetin içindeyim ama ben hayatımda böyle mali seçim görmedim sanki seçim yapmıyoruz savaşa gidiyoruz Savaş diliminin belagat diliminin hakim olduğu ülkeyi yöneten insanların o çatallı diliyle ülkeyi böldüğü ayrıştırdığı,bir kosom insanları ötekileştirdiği bir belagat dilimiyle karşı karşıyayız dedi.

Parti binasında yapılan basın toplantısının ardında Genel Başkan yardımcısı Koray Aydın ve kalabalık heyet İsmet paşa caddesinde esnafları ve halkı selamladı.Haber:Alaaddin Karahan

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon