Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
Haftalık Burç Analizleri 17.08.2020
Bahar Bozeli

Haftalık Burç Analizleri 17.08.2020

Bu içerik 609 kez okundu.
Reklam

Koç burç yorumları: Sevgili Koçlar, 19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Keyifli bir ruh hali içinde olacağız. Sosyal hayatımız renkleniyor. 20 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Sağlık, günlük yaşam ve iş yeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda daha planlı, daha detaycı hareket edeceğimiz bir döneme giriyoruz.

 

Boğa burç yorumları: Sevgili Boğalar, 19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Uzaklardaki aile bireylerinden evlilik, hamilelik ve doğum haberleri almamız mümkün. Biz de bu süreçte çocuk sahibi olabilir, hamile kalabilir, evli değilsek evlenebiliriz. Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelmemiz söz konusu olabilir. Ancak çok ani kararlardan kaçının.

 

İkizler burç yorumları: Sevgili İkizler, 19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Zihnimiz adete ışık hızında çalışmaya başlayacak. İletişim trafiğimiz bizim için bile çok yüksek hızlara ulaşabilir. Çocuklarımızla ilgili ya da yakın çevremizden sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Arkadaşlarımız,ailemiz ve yakın çevremizle kısa ama eğlenceli yolculuklar yapmamız mümkün. Oğlu yada damadı olanlar biraz sıkıntı yaşayabilir üzülmesinler geçici olacak

 

Yengeç burç yorumları: Sevgili Yengeçler, 19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Bu dönemde beklenmedik bir zam ya da terfiler söz konusu olabilir. Yapabileceklerimize olan özgüvenimiz biraz daha artacak ve kendimizi daha çok gösterme fırsatı bulacağız. Bu arada ailemizle ilgili giderler biraz canımızı sıkabilir fakat yine de maddi açıdan olumlu bir süreçteyiz.Sinir ve gerginliklere karşı sakin kalmayı başarın ve sözlerinizi seçerek kullanın.

 

Aslan burç yorumları: Sevgili Aslanlar, 19 Ağustos’ta sizin burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ile kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Ancak iyice düşünüp taşınıp harekete geçmemizde fayda var. Kendimizi ispatlamak için hevesli olacağız fakat egomuzun rüzgarına kapılıp kırıcı olmamamızda fayda var. Zararlı çıkan taraf olabilirsiniz eğer dikkat etmezseniz.

 

Başak burç yorumları: Sevgili Başaklar, 19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Bu dönem Çabalarınızın tüm karşılığını alabileceksiniz. Yalnız kazalara, çarpmalara, yaralanmalara karşı da dikkatli olmanızda fayda var. Sinir sisteminiz hassas olacağından, bu dönem bol bol çevrenizdeki insanları tersleyebilirsiniz. Zamana bırakın ve arkanıza yaslanın şimdilik.

 

Terazi burç yorumları: Sevgili Teraziler, 19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Geleceğe yönelik iyi dilekleriniz ve umutlarınız gerçekleşmeye başlayacak. Her işiniz hayırlı gidebilir. Cesaret edemediğiniz her şey olumlu sonuçlanacaktır. Ancak kendinize fazla yüklenmeyin ve sabredebilin. Bu sürecin keyfini çıkarın ve sevdiklerinizle tatile çıkın.

 

Akrep burç yorumları: Sevgili Akrepler, 19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Terfi ya da iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz.

 

Yay burç yorumları: Sevgili Yaylar, 19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Bu dönemde hem iş hem de keyif amaçlı bol bol seyahat edebilir, hatta yurt dışına yerleşme kararı alabilir ya da yerleşebiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet sonuçlandığına tanık olabiliriz.

 

Oğlak burç yorumları: Sevgili Oğlaklar, 19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun sonuca kavuşabilir veya Yeni bir girişime ya da ortaklığa adım atabiliriz. 20Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır.

 

Kova burç yorumları: Sevgili Kovalar, 19 Ağustos’ta karşıt burcunuz olan Aslan’da gerçekleşecek Yeni Ay ile ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Evliysek, eşimizden hem maddi hem de manevi açıdan büyük destek alabiliriz. Eğer ilişkimizde ya da evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bunları geçmişte bırakmak için uygun bir dönemdeyiz.

 

Balık burç yorumları: Sevgili Balıklar, 19 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. 20 Ağustos’ta Başak burcuna geçecek ve 5 Eylül tarihine kadar burada kalacak olan Merkür, evlilik, uzun vadeli ilişkiler ve ortaklıklar alanında bir hareketlenmeye ve aynı zamanda gerginliğe yol açabilir. Bu dönemde sözlerine dikkat etmeli, çok eleştirel davranmamalı, tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon