Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
Haftalık Burç Analizleri 24.08.2020
Bahar Bozeli

Haftalık Burç Analizleri 24.08.2020

Bu içerik 798 kez okundu.
Reklam

KOÇ BURÇLARI: Sevgili Koçlar Hafta itibariyle İş ve çalışma ortamınızda stres ve gerginlik seviyesinde artışlar gözlemleyebilirsiniz. Daha yoğun ve oldukça tempolu bir iş dönemi başlıyor. Sizi mutsuz eden, yoran, yıpratan her şeyi hayatınızdan çıkarın. Bekar Koçlar aşk konusunda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Flörtler, tanışmalar, heyecan verici karşılaşmalar bu hafta yaşayabilirsiniz.

 

BOĞA BURÇLARI: Sevgili Boğalar, Bu hafta Ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda keyifli ve destekleyici etkiler altında olacağınıza işarettir.Aile içinde olası sorunlara daha hızlı bir şekilde çözüm bulabilir, Hane içinde bir bayanda rahatsızlık gündeme gelebilir ani sakatlanmalara karşı dikkatli olmanız gereken bir hafta sizleri bekliyor.

 

İKİZLER BURÇLARI: Sevgili İkizler, Hafta itibariyle hane içi konulara odaklanabilir koşa süreli seyahat ler gündeminize gelebilir. Gayrimenkul alım satımları ve yatırımların konuşulacağı bu hafta risk almaktan ve fevri davranmaktan kaçınmalısınız. İlişki konularında sürpriz gelişmeler yaşayabilir uzaktan haberler  alabilirsiniz.

 

YENGEÇ BURÇLARI: Sevgili Yengeçler, Bu hafta sizleri bekleyen en göze çarpan detay ani bozulan elektronik aletler aksayan işler olsada sabırlı ve mantıklı davranırsanız her sıkıntıyı atlatacaksınız. Aile içi çocuklar problemler gündeminizi meşkul edecek gibi görünse de sizler hafta ortası dinlenmek için fırsat yakalayabilecek herşeyi çözümlendireceksiniz.

 

ASLAN BURÇLARI: Sevgili Aslanlar Hafta itibariyle Finans banka kredi nakit alışverişleri sizlerde ilk göze çarpan detaylar. Yeni sorumluluklar alabilir yeni başlangıçlar hedefleyebilirsiniz. Kimseden destek göremediğiniz şu günlerde ailenizin desteğini yakından hissedebilir sürpriz kararlar alabilirsiniz.

 

BAŞAK BURÇLARI: Sevgili Başaklar, Güneş 23 Ağustos tarihinde sizin burcunuza girdi. 22 Eylül tarihine kadar Güneş, size enerji ve cesaret kazandıracak. Bu bir aylık dönemde, daha girişken olabilir, daha fazla risk alabilir, kendinize ve hedeflerinize daha fazla odaklanabilir, isteklerinizi daha fazla öne çıkarabilirsiniz.

 

TERAZİ BURÇLARI: Sevgili Teraziler, Bu dönem Geçmiş dönemin bir muhasebesini yapıp, hatalarımızı gözden geçirmek isteyebiliriz. Ancak kendimize fazla yüklenmemeli, önümüzdeki günlere daha özgüvenle yaklaşmaya çalışmalıyız. Bu hafta Duygu iniş çıkışları yaşayabilir her konudan alınganlık gösterebilirsiniz.

 

AKREP BURÇLARI: Sevgili Akrepler Hafta itibariyle Aile eş çocuk ani gelişen haberler sizi biraz etkileyebilir. Kazançlar yönünden yüzünüz gülebilir Venüs yeni işler bulmanız konusunda inanılmaz destekler sağlayacaklar. Umut ve hayalleriniz konusunda Güneşin desteğini bol bol hissedebilirsiniz bu hafta.

 

YAY BURÇLARI: Sevgili Yaylar İletişim ortaklı konularda bu hafta biraz dikkat etmenizi öneririz. Seyahatler ve yeni kararlar gündeminizde olsada sürpriz ayrılıklar sonlanışlar da yine gündeminizde olabilir. Finansman destek beklediğiniz bu günlerde biraz daha sabırlı olmanızı tavsiye ediyoruz.

 

OĞLAK BURÇLARI: Sevgili Oğlaklar, Hafta itibariyle Miras, nafaka gibi konularda da destekleyici etkiler olabilir. Yalnız olanlar gizli ilişkiler kurmaya daha meyilli olacaklardır. Hesapta olmayan, beklenmeyen kazançlar ortaya çıkabilir, olası sağlık sorunlarınıza çok rahatlıkla çözüm bulabileceksiniz.

 

KOVA BURÇLARI: Sevgili Kovalar Maddi beklentilerinizin yükseldiği yeni fikir ve projelere yöneleceğiniz bu hafta sağlık ve kaza gibi konulara önem verin çevreniz ve ailenizden kimseyle gereksiz tartışmalara girmeyin.Maddi konularda temkinli hareket etmenizi ilişkilerinizde karşı tarafı dinleyip şans vermenizi tavsiye ederiz.

 

BALIK BURÇLARI: Sevgili Balıklar Bu hafta maddi ve manevi anlamda şans sizden yana Beklediğiniz gelişmeler yüzünüzü güldürebilir eskiye bir çizgi çekip yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Hafta geneli Gücünüzü kanıtladığınız bir dönem olacak. Sağlığınızla ilgili de sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon