Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
12-18 Ekim Burçlar
Bahar Bozeli

12-18 Ekim Burçlar

Bu içerik 666 kez okundu.
Reklam

KOÇ BURÇLARI: Sevgili Koç’lar, 10 Eylül’den beri burcunuzda geri giden yönetici gezegeniniz Mars’ın aksiyona geçerken, Plüton ve Satürn gibi sözü geçen otorite figürü enerjilerinin yaptırımlarıyla karşı karşıya kalmaya devam etmesi, hedeflerinize ulaşmakta size gecikme yaşatacaktır. Çarşamba finansal koşullar alanınızda geri hareketine başlayacak olan Merkür’ün de etkisiyle, gelir gider tablonuzda istikrarsızlıklarla karşılaşabilirsiniz. Cuma günü ikili ilişkilerinizde yeni bir dönem başlatacak olan Yeni Ay’ın etkisiyle ortaklık tekliflerine temkinli yaklaşmalı, duygusal hayatınızdaki ikilemleri çözümlemek için de sabırlı olmalısınız.

 

BOĞA BURÇLARI: Sevgili Boğalar, Bu hafta Terazi’deki Yeni Ay ve geri harekete geçen iletişim gezegeni Akrep’teki Merkür’ün etkisiyle, gerek iş gerekse aşk konularında yeni kararlar alıyorsunuz,kişisel mutluluğunuzu ve sağlığınızı her şeyin önünde tutun.Özellikle Salı günü, öfke ve stresli tutumlardan kaçının. Hafta sonu yönetici gezegeniniz Venüs’ün Başak burcundaki yolculuğu, hayaller ve sezgiler temsilcisi Neptün ile kesişince, hayalinizde yarattığınız romantik partneri size taşıyabilir. Fakat bu dönemdeki ilişkilerin uzun vadede kalıcı olmayabileceğini unutmamalısınız.

 

İKİZLER BURÇLARI: Sevgili İkizler, Finansal konularla ilgili haftaya hızlı bir giriş yapıyorsunuz. Pazartesi günü beklediğiniz hedeflere ulaşmak konusunda şans sizden yana. Özellikle yatırım konularında bu hafta dikkatli olmanız gerekiyor. Hayatınızı kontrol etmek isteyen manipülatif, baskıcı partnerinizin yaptırımlarından hafta boyu bunalabilirsiniz.Cuma günü Terazi burcunda meydana gelecek Yeni Ay’ın etkisiyle zincirlerinizden kurtulup yepyeni bir ortamda farklı sosyal ilişkiler kurmayı arzu edebilirsiniz. Haftasonuna doğru Arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler yaşanmamasına dikkat edin.

 

YENGEÇ BURÇLARI: Sevgili Yengeçler, Haftanın hareketli temposu, sizin iş ve kariyer yaşamınızda kendisini gösterecek.Kopan ilişkiler, arası soğuyan diyaloglar size ay sonunda yeni kapılar açabilir. O yüzden hiç kimse ve hiçbir olay için boşuna üzülmeyin. Çarşamba günü Akrep burcunda geri hareketine başlayacak olan Merkür’ün etkisiyle hem eski aşklar kapınızı çalar hem de çocuklarınızla ilgili ortaya çıkan zorlukları yenmek için bir uğraş verirsiniz. Diğer yandan Terazi burcundaki Yeni Ay, ev ortamınızda ahenk ve uyum arayışını artıracaktır.

 

ASLAN BURÇLARI: Sevgili Aslanlar, Stresi bol, adrenalini yüksek bir haftaya adım atıyorsunuz. Bu nedenle kendinizi çok fazla yormamalısınız.Merkür’ün Akrep burcundaki 3 haftalık geri hareketi, derin düşüncelerden yeni fikirler elde etmenize destek verecektir. Bu dönemde evdeki eşyalar kaybolup, elektronik aletler bozulabilir. Cuma günü Terazi burcundaki Yeni Ay haritasında Yengeç yükseldiği için, kısa yolculuklara çıkıp, kardeş ve yakın akrabalarla iletişiminizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kitap yazmak, yeteneklerinizin sesini dinlemek için uygun bir dönemdesiniz.

 

BAŞAK BURÇLARI: Sevgili Başaklar, Hafta başında ilişki durumları gündeminizde.Salı günü Terazi’deki Güneş ile Koç’taki Mars’ın gergin etkileşimleri ile hayatın gerçekleriyle yüzleşebilirsiniz.Çarşamba itibariyle kardeş ve yakın akrabalarla aranızda iletişim kopukluğu konularına dikkat edin.Aşk hayatınızda sizi dönüştüren kişinin güçlü varlığından çok etkilenirsiniz. Cuma günü meydana gelecek olan Yeni Ay sayesinde, yeni kazanç kapıları önünüze çıkabilir. Hafta sonu aileniz yada sosyal çevrenizle iletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz sakin kalmaya özen gösterin.

 

TERAZİ BURÇLARI: Sevgili Teraziler, Sizler Cuma günü Yeni Ay’a ev sahipliği yaparken, ikili ilişkilerde adeta hakemlik görevi üstleniyorsunuz. Çarşamba günü yönetici gezegeniniz Merkür’ün Akrep burcunda geri hareketine başlaması ile birlikte, kredi, sigorta, vergi konularında geçmişten gelen konular tekrar önünüze çıkabilir. 5 Kasım’a kadar hiçbir sözleşme ve anlaşmaya imza atmamalısınız. Salı, Perşembe ve Pazar günü ilişkilerinizde gerginlikleri ustaca yönetmeli, öfkeyle kalkıp sonrasında zararla oturacağınız kararlar almamalı, ayrılıklar yaşamamalısınız. Ani istifalar ya da duygusal kopmalar yaşanabilir haftasonu yanlız kalmak isteyebilirsiniz.

 

AKREP BURÇLARI: Sevgili Akrepler, Bu hafta 5 Kasım’a kadar sürecek Merkür geri hareketi burcunuzda başlıyor ve sizler için Yepyeni bir döneme işaret ediyor. Eski bir sevgili geri dönebilir yeni başlangıç yapabilir finansal konularda ve aile hayatınızda sonlanış ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Diğer yandan cuma günü meydana gelecek olan Yeni Ay’ın etkisiyle, boşaltım sisteminiz hassaslaşıp sağlık sorunları gündeme gelebilir. Haftasonu eski bir arkadaş kapınızı çalabilir keyifli sohbetler yapabilirsiniz.

 

YAY BURÇLARI: Sevgili Yaylar, Haftanın hareketli enerjisi sayesinde finansal alanda zorlanmalarınızla baş edip, maddi kazancınızda olumlu yükselişler elde edebilirsiniz.Yeni hedeflerinizi gerçekleştirmek için de çarşamba günü geri hareketine başlayacak olan Merkür’ün 5 Kasım’da düz harekete geçmesini beklemeniz doğru olacaktır. Bu dönemde iş ortamınızda bazı sırlar ortaya çıkacaktır. Bu nedenle temkinli olmalı, güveninizi kazanmayan kişilerle kişisel bilgilerinizi paylaşmamalısınız. Cuma günü Terazi burcunda meydana gelecek Yeni Ay sayesinde yeni topluluklarla tanışıp, çevrenizi genişletme fırsatı yakalayabilirsiniz.

 

OĞLAK BURÇLARI: Sevgili Oğlaklar, Bı hafta Özellikle ikili ilişkilerinizde enerjisi yüksek tartışmaya açık olabilirsiniz. Her şeye rağmen fikirlerinizi karşınızdakilere kabul ettirmek isterken yumuşak bir dil kullanmak sizin için en doğrusu olacaktır. Çarşamba günü Akrep burcunda geri hareket etmeye başlayacak Merkür’ün etkisiyle eski dostlarınızla karşılaşabilir, kırgın olduğunuz kişilerle küslüğünüzü sonlandırabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasındaki bir sır açığa çıkabilir. Terazi burcundaki Yeni Ay, evlenme, boşanma ya da iş hayatınızda radikal bir değişimi size taşıyacaktır.

 

KOVA BURÇLARI: Sevgili Kovalar, Sizler Bu hafta gündelik hayatın yoğun temposuyla yorgun düşebilirsiniz. Çarşamba günü Akrep burcunda geri hareketine başlayacak olan Merkür’ün etkisiyle, iş ortamında duygusal krizleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı yöneticilerinizle yollarınız bu dönemde ayrılabilir. Hatta iş değiştirmek isteyebilirsiniz. Fakat 5 Kasım’dan önce böyle bir atılım yapmak sizin için doğru olmayacaktır. Cuma günü iş ve özel hayat konularıyla ilgili yeni oluşumlar gerçekleşebilir.

 

BALIK BURÇLARI: Sevgili Balıklar, Cuma günü Terazi burcunda meydana gelecek Yeni Ay öncesinde özellikle finans konularınızda para akışlarınızda tıkanıklıklar çözümlenmeyen konular canınızı sıkabilir. Bu durum Çarşamba günü Akrep’teki Merkür’ün geri hareketiyle daha da vurgulu bir hale gelebilir. 5 Kasıma‘a kadar aksamalar ve gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu zorlu günlerin Kasım başından itibaren son bulacağını söyleyebiliriz. Haftasonu cumartesi günü stresli yaşamı arkanızda bırakıp, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için plan yapabilirsiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon