Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
26 Ekim 1 Kasım Haftası Burçlar
Bahar Bozeli

26 Ekim 1 Kasım Haftası Burçlar

Bu içerik 574 kez okundu.
Reklam

KOÇ BURÇLARI: Sevgili Koçlar, Merkür retrosu devam ettiği için 28 Ekim’e kadar maddi konularda zorluk yaşamanız olası. Bu hafta itibariyle maddi meselelerle ilgili ani durumlar olabilir. Küçük kazançlar elde edebilirsiniz.28 Ekim’e geçecek olan Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle ortaklık ve evlilikler gündeminizi oluşturabilir. 31 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile kendimize güvenimiz artabilir yenilikler kapımızı çalabilir.

 

BOĞA BURCU: Sevgili Boğalar, Bu hafta sizler için olumsuz giden her konu 28 Ekim itibariyle sona eriyor. Yine de ani kararlar almamaya yeni yatırımlar yapmamaya dikkat edin. Bu hafta itibariyle iş ve çalışma ortamınızda huzur denge ve barış süreci başlıyor. Birbirinden keyifli iş projeleri gelebilir. Venüs’ün sizlere yeni ilişkiler sürpriz beraberlikler sunması büyük bir olası. 31 Ekim’de burcunuz da gelişecek Dolunayla birlikte yeni başlangıçlar siz sevgili Boğaları bekliyor.

 

İKİZLER BURÇLARI: Sevgili İkizler, 28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. Aşk ve eğlence konuları ön plana çıkacaktır. Hayatımızda romantizm rüzgarları esmeye başlayabilir. Yeni insanlara tanışabilir, ilişkimiz yoksa yeni aşklara yelken açabiliriz. Sosyal hayatımız canlanabilir. Hobilerimizle ilgili aktivitelere katılmamız söz konusu olabilir. Bu hafta Eros oklarını sizler için sağa sola savuruyor olacak. Yeni şans ve fırsatları akıllıca değerlendirin.

 

YENGEÇ BURÇLARI: Sevgili Yengeçler, Hafta itibariyle, 28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. Ev ve aile konuları ön plana çıkacaktır. 31 Ekim’de gerçekleşecek Boğa burcundaki Dolunay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Keyif alacağımız yardım organizasyonlara katılabiliriz, hayır işleri ile ilgilenebiliriz Arkadaşlarımızdan duygusal konularda destek görebilirsiniz.

 

ASLAN BURÇLARI: Sevgili Aslanlar, Bu hafta sizlerde Ani bitişler ve başlangıçlar meydana gelebilir. Ev ve ailenize zaman ayıracağınız bir haftadasınız. Merkür retrosu devam ederken 28 Ekim’e kadar ev içinde birtakım stresli konuşmalar yapılabilir. Eşinizin işiyle ilgili haberler alabilirsiniz. 31 Ekim’de gerçekleşecek Boğa Dolunay’ı kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarmaya hazırlanıyor fırsatları kaçırmayın.

 

BAŞAK BURÇLARI: Sevgili Başaklar, Bu hafta lükse ve alışverişe düşkünlüğünüz artabilir. 28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. Maddi konular ön plana çıkacaktır. Maddi kazancımız çoğalabilir. Bir süredir beklediğimiz bir zam haberi gelebilir. Her zamankinden daha fazla alışveriş yapabilirsiniz. 31 Ekim’de gerçekleşecek Boğa Dolunay’ı yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor.

 

TERAZİ BURÇLARI: Sevgili Teraziler, Bu hafta Estetik uygulamalara karşı ilgilimiz artabilir ancak güzelleşmek ile ilgili herhangi bir cerrahi müdahale için Ağustos sonunu beklememizde yarar var. Bu dönem hayatınızı güzelleştirmek adına adımlar atacaksınız. Hayata daha sevgi penceresinden bakabilecek, huzur çok daha fazla ön planda olacak. Bu dönemde yeni yatırımlar konusunda kafamızdaki planlar netleşebilir.

 

AKREP BURÇLARI: Sevgili Akrepler, Hafta itibariyle yeni oluşumlar sizleri kucaklamakta. Geçtiğimiz haftalarda burcunuzda gerileyen Merkür, enerjinizi düşürmüştü. Ancak hiçbir şey yapmama isteğiniz bu hafta itibariyle azalıyor. 23 Ekim’de Güneş’in burcunuza geçişiyle kendinize gelmeye başladınız bile. 31 Ekim’de karşıt burcumuz Boğa’da gerçekleşen bu dolunay döneminde ikili ilişkilere gereken önemi vermeli karşınızdakini değiştirmek yerine kendinizi değiştirmeyi denemelisiniz.

 

YAY BURÇLARI: Sevgili Yaylar, Bu hafta Venüs’ün sizlere bir süprizi olabilir. 28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. Arkadaşlar ve sosyal çevre konuları ön plana çıkacaktır. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinin ön planda olduğu bir haftada olacaksınız. Uzun süredir ilişkilerde belirsizlik durumu hakimse ani kararlar vermeniz gerekebilir. 31 Ekim’de gerçekleşecek Boğa Dolunay’ı sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Bu dönemde biraz adaptasyon sorunları yaşamanız büyük olası.

 

OĞLAK BURÇLARI: 28 Ekim Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile Bu hafta itibariyle toparlanıyorsunuz. Sosyalleşiyor ve yeni insanlarla tanışıyorsunuz. Aşkta ve ilişkilerde ciddi beraberlikler bir karar aşamasına giriyor. Bu dönemde evlilik kararı da alabilir, ilişkinizi bitirmek isteyebilirsiniz.  Ancak yalnızlar şu sıralar yeni bir beraberliğe adım atmamalı.

 

KOVA BURÇLARI: Sevgili Kovalar, Venüs desteği ile Bu hafta itibariyle artık bazı konularda çaba harcamanız gerekiyor. Emeksiz kazanç olmadığını, elde edeceğiniz başarıların sizi ve başkalarını çok gururlandıracağını bilmelisiniz. İkili ilişkilerinizde çabalayan taraf olmadıkça kaybetmeniz kaçınılmaz bir gerçek. 31 Ekim’de gerçekleşecek Dolunay, ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Ev ve aile ilgili konularda uzun zamandır süregelen bir konunun nihayet sonuca ulaşması mümkün.

 

BALIK BURÇLARI: Sevgili Balıklar, Hafta itibariyle 28 Ekim’de Merkür retrosunun sona ermesiyle msikinlikten biraz da olsa kurtulacaksınız gibi görünüyor. 28 Ekim’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. Partnerimizden ve etrafımızdaki insanlardan maddi yardım görebilir eksik işlerin toparlanmasını gerçekleştirebilirsiniz. Önümüzdeki 20 günlük dönemde kazançlı ve faydalı gelişmeler gerçekleşebilir Yeni ilişki ve ortaklıklar yaşayabilirsiniz. Yumurtalık pankreas gibi sağlık konularına bu hafta gereken önemi verin

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon