Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
14-20 Aralık Burçlar
Bahar Bozeli

14-20 Aralık Burçlar

Bu içerik 884 kez okundu.
Reklam

KOÇ BURÇLARI: Sevgili Koçlar, 14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulması, yurt dışı, eğitim, yabancılar, medya konularında hayatında yeni bir dönem açılmasını sağlayabilir. Bir süredir devam eden hukuki bir süreç varsa, senin lehine sonuçlanabilir. Yeni bir eğitime başlayabilir ya da eğitimini tamamlayabilirsin. Yurt dışına taşınma ya da yabancılarla çalışma fırsatları önüne çıkabilir.

BOĞA BURÇLARI: Sevgili Boğalar, Senenin son tutulması olan ve 14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulması, 5 Haziran’da gerçekleşen Ay tutulmasının devamı niteliğinde olacak. Haziran ayında gündeme gelen finansal konular, sigorta, vergi, miras, prim, komisyon, ortaklıklar gibi meseleler tekrar masaya yatırılabilir. O dönemde başlayan bir süreç bu tarihte tamamlanabilir.

İKİZLER BURÇLARI: Sevgili İkizler, 14 Aralık’ta yine Yay burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulması ile ikili ilişkilerin, iş birliklerinin, evlilik konularının, anlaşmaların yeniden ön plana çıktığı bir süreç yaşayacağını söyleyebiliriz. Evli değilsen ya da uzun vadeli bir ilişkin yoksa, aynı anda Yay burcuna geçecek olan Venüs’ün de etkisiyle hayatında ciddi bir ilişkinin başlaması büyük bir olasılık. Evli değilsen ancak ciddi bir ilişkin varsa, evlilik konusu artık gündeme gelebilir.

YENGEÇ BURÇLARI: Sevgili Yengeçler, 14 Aralık tarihinde Yay burcunda gerçekleşecek Tam Güneş Tutulması, haziran ayında yaşadığın Ay tutulmasına bağlı iş ve günlük yaşamla ilgili temaların devamı niteliğinde olacak. Yaz aylarından beri süregelen iş ortamı, günlük rutinler ve sağlık sorunlarıyla ilgili konular bu dönemde nihayet bir sonuca kavuşabilir. Haksızlığa uğradığın durumlar karşısında sabırlı olman gerekiyor. Rutin işler ve üzerine gelen ek işler yoğunluğunu artırabilir.

ASLAN BURÇLARI: Sevgili Aslanlar, 14 Aralık tarihinde Yay burcunda gerçekleşecek olan Tam Güneş Tutulması ile sene başından beri süregelen ilişkiler ve aşk temaları bir kez daha gündeme gelebilir. Yaz aylarında başlayan bir ilişki için bu dönemde tamam mı devam mı kararı verebilirsin. Yaratıcılığını sergileyebileceğin bir projenin içinde bulunabilir, bir hobini kariyer kapısına dönüştürebilirsin.

BAŞAK BURÇLARI: Sevgili Başaklar, 14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Tam Güneş Tutulması, tüm sene boyunca etkisini sürdüren ev ve aile temalarını ön plana çıkaracak. Aile arasında uzun süredir devam eden bir sorun bu dönemde çözüme kavuşabilir. Sene başında yapılan taşınma ya da evde değişiklik planları nihayet hayata geçirilebilir. Evlilik ya da boşanma nedeniyle ev değiştirme de mümkündür.

TERAZİ BURÇLARI: Sevgili Teraziler, 14 Aralık’ta ise Yay burcunda meydana gelecek tam Güneş tutulması, Haziran döneminde deneyimlediğin kardeşler, kuzenler, yakın çevre ve komşularla olan ilişkiler konusunu tekrar gündeme getirecek. Aranızda çözüme ulaşmamış konular için bu süreçte bir ateşkes sağlanabilir. Aile içinde yaşanan ve yaşanacak olan sıkıntılar konusunda biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmalısınız.

AKREP BURÇLARI: Sevgili Akrepler, 14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan tam Güneş tutulması, yine finansal konuları gündeme getiriyor. Gelirini arttıracak yeni gelişmeler yaşayabilir, terfi edebilir, iş değişikliği yapabilirsin. Her zamankinden daha fazla risk almaya yatkın olman ve daha girişken davranman mümkün. Yine de temkini elden bırakmamanda fayda var.

YAY BURÇLARI: Sevgili Yaylar, 14 Aralık’ta sizin burcunuzda tam Güneş tutulması yaşanacak. Bu tutulma sana tüm senenin muhasebesini yaptırırken, hayatında geçmişte bırakmak istediğin konuları ve kişileri belirlemeni, kendine yeni hedefler koymanı ve yeni bir enerjiyle harekete geçmeni sağlayabilir.15 Aralık’ta burcunuza geçiş yapacak ve yılı senin burcunda tamamlayacak olan aşk ve güzellik gezegeni Venüs, enerjin, dinamikliğin ve pozitif bakış açın ile herkesin hayranlığını kazanabileceğine işaret ediyor. Bu dönemde yabancılarla ilişkiler sana şans ve yeni fırsatlar getirebilir.

OĞLAK BURÇLARI: Sevgili Oğlaklar, 14 Aralık tarihinde ise Yay burcunda meydana gelecek Tam Güneş tutulması, bir önceki Ay tutulması temalarını devam ettiriyor olacak. Geride bırakmak üzere olduğun senenin bir muhasebesini yapabilir, artıları ve eksileri kafanda tartabilirsin. Yeni seneye hazırlanmak için dış dünyadan kendini soyutlaman mümkün. 18 Aralık’ta Satürn artık burcunu tamamen terk ederek, Kova burcuna geçiyor. Finansal konularda biraz daha yenilikçi bir bakış açısı kazanabilirsin

KOVA BURÇLARI: Sevgili Kovalar, 14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan tam Güneş tutulması ise bir kez daha arkadaş gruplar, sosyal çevre ve gelecek planları ile ilgili konuları gündeme getirecek. Haziran’da başlatmış olduğun girişimler bu dönemde meyvelerini vermeye başlayabilir. Hayatına yeni giren kişiler sayesinde yeni kariyer fırsatları önüne çıkabilir. 18 Aralık tarihinde, yönetici gezegenin Satürn uzun süre kalmak üzere burcuna kesin geçiş yapıyor. Satürn, seni hayatını baştan aşağıya tekrar gözden geçirmeye yönlendirecek.

BALIK BURÇLARI: Sevgili Balıklar, 14 Aralık tarihinde Yay burcunda gerçekleşecek olan tam Güneş tutulması, haziran ayında yaşadığın kariyer ve aile ile ilgili konuları bir kez daha gündeme getirecek. Yaz aylarından beri devam eden sonuçlanmamış bazı sorunlar bu dönemde nihai olarak çözülebilir. Yurt dışı konuları söz konusu olabilir, taşınabilir, şehir ya da ülke değiştirebilirsin. Aynı zamanda evlilik, çocuk sahibi olma gibi durumlar da gündeme gelebilir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon