Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
21-27 Aralık Burçlar
Bahar Bozeli

21-27 Aralık Burçlar

Bu içerik 837 kez okundu.
Reklam

KOÇ BURÇLARI: Sevgili Koçlar, 21 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçişiyle, Koç burçları ve yükseleni Koç burcu olanlar için kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte İşlerinizle ilgili yapılandırma sürecinin yoğun olacağı bir haftaya giriyorsunuz. Hayatınızdaki süre giden işleri ve ilişkileri bir toparlama şansı yakalayabilirsiniz. 21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumun da Bu döngü size sosyal alanda, gruplar içinde, hatta politika alanında yepyeni açılımlar ve daha fazla aktivite anlamına geliyor.

BOĞA BURÇLARI: Sevgili Boğalar, 21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu ve Güneşin Oğlak burcuna geçmesi Yükselen Boğa ve Boğa burçlarında Bu döngü, mesleki alanda önemli uğraşlar, daha fazla dikkat çekme ve aynı zamanda sorumluluk alma anlamına geliyor. Toplum önünde daha önemli fırsatlar ve mevkiler elde edebilirsiniz. Ancak yükleriniz de çok olacağı için, sürekli bir test altında olacaksınız.

İKİZLER BURCU: Sevgili İkizler, 21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu – Yükselen İkizler ve İkizler burçlarında Bu döngü size eğitim, akademik çalışmalar ve yabancılarla ilgili konularda daha büyük fırsatlar ve kendinizi geliştirme olanağı vermekte. İçinde uzakların, yolculukların olduğu konular mesleki alanda sürekli bir keşif havası içinde olacağınızı göstermekte. Entelektüel alanda, felsefe, inançlar ve dünya görüşünüz açısından çok şey öğreneceksiniz.

YENGEÇ BURÇLARI: Sevgili Yengeçler, 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçişi ile Eşinizle ilgili konulara daha ciddiyetle yaklaşmanız gereken bir aylık bir sürece de giriyor olacaksınız. Finansal zorluklar, partnerinizin kazancındaki belirsizlikler ya da kayıplar, sizi farklı iş alanlarına yönlendirip, yeni meslekler edinmenize ya da mesleğinizi farklı açılımlar katmanıza neden olabilir.

ASLAN BURÇLARI: Sevgili Aslanlar, 21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu – Yükselen Aslan ve Aslan burçları Bu döngüde kariyer alanında artık daha gözle görülür hale geliyorsunuz. Son iki yıldır çok uğraştınız ve kölelik yaptınız. Bu dönemde ise karşılıklı konular, ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar hayatınızı belirgin şekilde etkileyecek. Kişiliğinizi dengede tutarak ifade etmeyi öğreniyorsunuz.

BAŞAK BURÇLARI: Sevgili Başaklar, 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçişi. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda bir düzenleme, toparlama moduna girebilirsiniz. Yer değiştirme, taşınma sık sık gündeme gelebilir, alım-satım konuları konuşulabilir.

Evde baba, dede gibi eril figürlerle ilişkilerde zorlanmalar, onlara kendinizi ifade etmekte sıkıntılar ortaya çıkabilir. İlişkilerinizle ilgili birtakım fedakarlıklar yapmanızı gerektirecek durumlar söz konusu olabilir.

TERAZİ BURÇLARI: Sevgili Teraziler, 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. İletişim ve seyahat gerektiren konularda küçük sorunlarla uğraşmanıza sebebiyet verebilir. Özellikle kullandığınız cep telefonu, tabletler, bilgisayarlarla ilgili minik bir takım arızalar çıkartabilirler. Seyahatlerde zamanlama ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. İş ve çalışma ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle iletişimde aksaklıklar ortaya çıkabilir.

AKREP BURÇLARI: Sevgili Akrepler,

21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçişi ile Yakın çevrenizle olan iletişimlerinizi ciddi bir şekilde düzenlemeniz gereken bir aylık döneme giriyor olacaksınız. Finansal anlamda büyük yatırımlardan, riskli koşullardan uzak durmanızda yarar var, kayıplar getirebilir. Özellikle borsa, şans oyunları gibi spekülatif konulardan uzak durun. İlişkilerde ayrılıklar gündeme gelebilirken yeni başlangıçlar süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YAY BURÇLARI: Sevgili Yaylar, Güneşin Oğlak burcuna geçişi ve 21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu – Yükselen Yay ve Yay burçları için Bu döngüde iş hayatınızda daha fazla hareket, görüşme ve iletişim içinde olacaksınız. Yakın çevreleri, kardeşler ya da zihnen meşgul oldukları konular sürekli bir değişim getirmekte. Eğitim ve akademik alanda daha kalıcı ve uzun vadeli adımlar atabilir ve sosyal konular içinde kalabilirler.

OĞLAK BURÇLARI: Sevgili Oğlaklar, Merkür’ün 21 Aralık itibariyle burcunuza geçişi bu hafta sizlere yenilikleri ve başlangıçları beraberinde getiriyor. imajınız, hedefleriniz ve kendiniz ile ilgili her türlü konu ön plana çıkıyor. Yeni girişimler için uygun bir döneme giriyorsunuz. 21 Aralık’ta Güneş de sizin burcunuza geçtiğinden dolayı Güneşi arkanıza alarak paraya para katabileceğiniz bir aylık bir süreç geçirebilirsiniz. Bu süreç de sağlığınıza ve doğru planlamalara gizli düşmanlıklara para alışverişlerine özellikle dikkat etmenizi öneririz.

KOVA BURÇLARI: Sevgili Kovalar, Merkür’ün Oğlak burcuna geçişiyle Bu hafta üzerimizde hissettiğimiz baskı hem zihinsel hem de fiziksel olarak zayıf düşmemize neden olabilir. Sizden yaşça büyük arkadaşlarınızla ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir, bunun yanı sıra para ile ilgili konularda gecikmeler ve aksaklıklar olabilir. Sosyal çevrenize, arkadaşlık ilişkilerinize bir çeki düzen verme haftası, size külfet olanları belki de bir süreliğine hayatınızdan çıkaracaksınız.

BALIK BURÇLARI: Sevgili Balıklar,

21 Aralık Kova burcunda Jüpiter Satürn kavuşumu – Yükselen Balık ve Balık burçlarını Bu döngüde bazı belirsizlikler, dağılmalar ve kimi zaman sizleri bekleyen değişiklikler içine girebilirsiniz. Sosyal çevrenizde ve ilişkileriniz de değişimler gerçekleşebilir. Kimi zaman kayıp duygusu yaşayabilirsiniz. Daha arka planda kalabilir ve olayların akışına bırakmalı meditasyon ve spiritüel konulara ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Sizlere tavsiyemiz Olmayanı zorlamayı bırakmanız olacaktır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon