Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
28 Aralık - 3 Ocak Burç Yorumları
Bahar Bozeli

28 Aralık - 3 Ocak Burç Yorumları

Bu içerik 770 kez okundu.
Reklam

Koç burç yorumları: Dolunay ev ve aile ile ilgili konuları ön plana çıkaracak. Geçmişte kaldığını düşündüğünüz sorunlar bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. Aileniz ile aranızda bu yüzden tartışmalar yaşanması olası. Yanlış anlaşılmalar ve alınganlıklar özellikle anne ya da anne figürü yerine koyduğunuz kişilerle çatışma yaşamanıza sebep olabilir.

 

Boğa burç yorumları: Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve arkadaşlarınız ile ilişkileriniz dolunaydan en çok etkilenen alanlar olacak. Sürekli bir şikayet hali, önyargılı düşünceler, hassasiyet ve sonunda gereksiz zaman kayıpları. Bütün bunları bir yana koyup önündeki gerçeği görebilen Boğalar bu Dolunayda kişisel gelişim için adımlar atacak.

 

İkizler burç yorumları: Dolunay, sizi en çok maddi konularda etkiliyor olacak. Finansal konularla ilgili büyük bir gerginlik ve huzursuzluk hissetmeniz olası. Karşınıza çıkan kişiler ve görüşmeler size farklı bir kapı açabilir. Kazancınızı sağlam bir şekilde değerlendirip, yatırıma yönelip, size ne kadar destek olmasalar da, ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz.

 

Yengeç burç yorumları: Bu hafta 30 Aralık tarihinde sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay’dan en çok etkilenecek burçlardan birisiniz. Kendinizi son derece hassas ve alıngan hissedebilirsiniz. Karamsar ve içe dönük bir ruh haline bürünebilirsiniz. Her şeyi fazla kuvvetli hissediyor olacaksınız. Sezgilerinizin de artış göstereceği bir dönemdesiniz. Bu durum, hayatınızda yolunda gitmeyen bir ilişkiyi ya da herhangi bir durumu sonlandırmak ve geçmişte bırakmak için çok uygun bir zaman olacak.

 

Aslan burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Dolunay, iç dünyanızda iniş çıkışlar yaşamanıza sebep olabilir. Kendinizi ruhsal açıdan adeta kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz. İçinize dönüp, insanlardan uzaklaşma arzusunda olabilirsiniz. İş ortamı ya da günlük yaşam rutinleri sizler için büyük bir stres kaynağı olabilir. Hem ruhsal hem de fiziksel sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz.

 

Başak burç yorumları: Dolunay sizi sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarında etkiliyor olacak. Bu Dolunayda ilişki veya iş hayatınızda hareketlilik artıyor. Sizden gizlenen bir mesele, birilerinin arkadan oyun çevirmesi, sizin bunu öğrenmeniz mümkündür.Bu Dolunayda ilişki veya iş hayatınızda hoşunuza gitmeyen bir durum yaşanabilir. Sizden gizlenen bir mesele, birilerinin arkadan oyun çevirmesi, sizin bunu öğrenmeniz mümkündür. Temkinli olunuz.

 

Terazi burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek yılın son Dolunayı, sizleri ev ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. İşle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyeriniz ile ilgili endişeleriniz olabilir. Kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Bu süreçte işinizle ilgili bir yol ayrımı söz konusu olabilir. Aileniz ve iş hayatınız arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanabilir, stresinizi hem işinize hem de ailenize yansıtabilirsiniz.

 

Akrep burç yorumları: Dolunay, eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanlarında etkisini gösteriyor olacak. Venüs’ün etkisiyle 8 Ocak tarihine kadar para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda bolluk ve bereket dönemindesiniz ve farklı kaynaklardan da gelir kazanmaya başlayabilirsiniz. Ani gelişecek Spekülatif yatırım araçlarından kazanç elde edebilirsiniz.

 

Yay burç yorumları: Dolunay, sizleri finansal konularda etkiliyor olacak.Bir yere taşınmayı istiyorsanız bunu çok iyi düşünün. Hani güçlü olmak gerekiyorsa, bu Dolunayda evet kendinize güvenmelisiniz. Bir dar boğazdan geçiyor olabilirsiniz. Borcu borçla kapatan önerilere sıcak bakmayınız. Eğer bir yerlerden destek görüyorsanız, dünyanın bin türlü hali var diyerek fazla açılmayınız.

 

Oğlak burç yorumları: Karşıt burcunuzda gerçekleşecek Dolunay sizleri ilişkiler konusunda dikkatli olmanız için uyarıyor. Almak zorunda kaldığınız sorumluluklar sizi yoruyor olabilir. Bu yüzden bu süreçte kendinizi karamsar ve öfkeli hissedebilirsiniz. İlişkilerinizi veya işbirliklerinizi bu nedenle masaya yatıracağınız bir dönemde olacaksınız. Ancak son derece alıngan ve eleştiri kaldıramayacağınız bir dönemde olduğunuz için tartışmalarda sarf ettiğiniz sözlere dikkat etmelisiniz.

 

Kova burç yorumları: Dolunay sizi en çok, sağlık, günlük rutinler ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. Bu dönem Kova burcu olanlara; önünü görmediğin aşktan, ödemekte zorlanacağın borçtan uzak dur diyor. Değişim arzumuz aşkta da epeyce etkili. Belki de aklımız ve yüreğimiz aşkla beslenir ve büyür. Bu aşk bize iyi gelebilir. Uzun süreli midir? Pek öyle gözükmese de, heyecanı bile güzel gelecektir.

 

Balık burç yorumları: Yengeç burcundaki Dolunay, sizi aşk ve ilişkiler konularında etkiliyor olacak. Kimi Balıklar taşınmayı düşünüyor olabilirler, bazıları bir yatırıma yönelebilir. Belki de eviniz var, satıp daha büyük bir yer düşünüyorsunuz. Tercihlerinizi gözden geçiriyor olabilirsiniz. Venüs’ün etkisiyle 8 Ocak tarihine kadar iş ve kariyerle ilgili konular ön plana çıkacaktır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon