Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
4-10 Ocak Burç Yorumlarınız
Bahar Bozeli

4-10 Ocak Burç Yorumlarınız

Bu içerik 4694 kez okundu.
Reklam

KOÇ BURÇLARI: Sevgili Koçlar, Hafta itibariyle sosyal çevreniz hareketlenebilir. Maddi kaynaklarınız değişim gösterebilir. Arkadaşlarınız ile iletişim trafiğiniz artabilir. Başkaları tarafından yeterince fark edilmediğini düşünen Koç burçları bu endişelerinden kurtulacak. Artık yaptıkları işlerin karşılığını aldıklarını ve takdir edildiklerini hissetmeye başlayacaklar.

BOĞA BURÇLARI: Sevgili Boğalar, 6 Ocak’ta Mars sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Mars’ın yakan etkisi en çok sizi etkileyecek. İş konularıyla ilgili pek çok gelişme yaşayabilirsiniz. Terfi söz konusu olabilir, yeni kazanç kapıları açılabilir, kariyer konusunda ilerleyebilirsiniz. Bu süreçte ailenizle veya yakın çevrenizle, sevdiğiniz arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

İKİZLER BURÇLARI: Sevgili İkizler, Hafta geneli  iç dünyanız sizi karamsarlığa itebilir. Geçmişteki bazı şeyleri hatırlamak veya hatalarımız ve korkularımızla yüzleşmek huzursuz edebilir. Özlemler artabilir ve verilen kararların pişmanlığı sizi bu hafta yorabilir. Süpriz haberler kapınızı çalarken üzülmemeyi ve Mücadele etmeyi bırakmamalı, geçmişe takılıp kalmaktan vazgeçmeliyiz.

YENGEÇ BURÇLARI: Sevgili Yengeçler, Bu haftayla birlikte Finansal konular ön plana çıkıyor. Ortak kaynaklar, vergi, sigorta, miras, borçlar ve alacaklar gibi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Kariyerlerinde değişim yapmaya hazır olan Yengeç burçları için ilişkilerde süpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Yengeçlerin ikili ilişkilerinde daha fazla sorumluluk üstlenmeleri gerekebilir.

ASLAN BURÇLARI: Sevgili Aslanlar, Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkıyor. Kalbimiz boşsa, bu süreçte hayatımıza sıra dışı, farklı bakış açısıyla dikkat çeken, zekasına hayran kalacağımız biri girebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa, bu dönemde ciddi bir seviyeye taşıma konuları gündeme gelebilir. Özellikle son 6 aydır üzerinde çalıştığınız konular ön plana çıkıp tamamlama yapabilirsiniz.

BAŞAK BURÇLARI: Sevgili Başaklar, Bu dönemde karşıt görüşlere karşı daha esnek olmalı, özellikle 6 Ocak sonrası sosyal medyada tartışmalara girmekten kaçınmalısınız. Önümüzdeki 2 haftalık süreçte sosyal ortamlardan uzaklaşıp biraz yalnız kalma isteği duyabilirsiniz.Bu dönem alacaklar, borçlar, krediler, miras, nafaka, tazminat veya mahkeme davaları gibi konularda şanslı bir dönemde olacaksınız.

TERAZİ BURÇLARI: Sevgili Teraziler, Hafta itibariyle Bir takım ödemeler sizi uğraştırabilir. Para ile ilgili konularda kemerleri sıkmanın zamanının geldiğini düşünebiliriz. Ortak kaynakların kullanımı konusunda partnerimiz, eşimiz veya ailemiz ile tartışma yaşayabiliriz. Yoğun temponuz, özel hayatınızda bir takım gerilimlere neden olabilir veya tam tersi durumlar söz konusu olabilir. Her iki taraf arasında dengenizi bu süreçte iyi sağlamalısınız.

AKREP BURÇLARI: Sevgili Akrepler, Bu hafta sizleri uyarı niteliğinde adeta. Karşımızdaki kişilerle uzlaşmaya yanaşmadığımız için aramızda çatışmalar çıkabilir. Ortaklıklar konusunda canınızı sıkabilecek krizli ilişkiler sizi zorlayabilir. Dediğim dedik olmak size yarardan çok zarar getirecektir. Aile içi iletişim trafiğiniz hızlanabilir. Aile bireyleriyle bir araya gelip, yüz yüze konuşarak, bir süredir devam eden veya geçmişten gelen konuları çözüme kavuşturmayı isteyebilirsiniz.

YAY BURÇLARI: Sevgili Yaylar, 6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Sağlık, işyeri, günlük rutinlerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş yerimizde, günlük hayatınız da gergin bir döneme giriyorsunuz. Dikkatli ve sağduyulu davranmayı ihmal etmeyin. Bu hafta sizler için Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkıyor. Süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki 2 haftalık süreçte mevcut rutin sizi biraz sıkabilir ve kaçıp uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu sizler için en uygun zaman diyebiliriz.

OĞLAK BURÇLARI: Sevgili Oğlaklar, 6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Aşk, sosyal yaşam, hobiler ve yaratıcılık ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aşk hayatımızda deneyimleyeceğimiz gerginlikler yüzünden strese girebilirsiniz. Bu haftadan sonra Kendinize yeni gelir kapıları açmanız ve yeni iş fırsatları yaratmamız da mümkün. Değerlendirebildiğiniz taktirde şans sizden yana olacaktır. Duygusal hayatınızda Sizin için özel olan biriyle, birlikte yaşama planları yapabilirsiniz. Veya evinizde bu kişiye yer açmak isteyebilir çocuk sahibi olmayı isteyebilirsiniz.

KOVA BURÇLARI: Sevgili Kovalar, Hafta itibariyle İmajınız hedefleriniz ve kendiniz ile ilgili konular ön plana çıkıyor olacak. 6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Ev ve aile konuları ön plana çıkacaktır. Ailemiz ile gerginlik yaşayabileceğimiz bir döneme giriyorsunuz dikkat etmenizi ve sağduyuyu elden bırakmamanızı tavsiye ederiz. Her zamankinden daha hızlı düşünecek, daha hızlı harekete geçeceksiniz. İkili ilişkilerinizde de sonlanmalar ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

BALIK BURÇLARI: Sevgili Balıklar, Hafta itibariyle Aile, yakın çevre ve kardeşler ile aramızdaki ilişkiler ön plana çıkabilir. İletişim halinde olduğunuz insanlar ve yazışmalarla ilgili konularda krizlere müdahale etmek durumunda kalabilirsiniz. Sezgilerimiz artabilir, dostu düşmanı daha net görebiliriz. Dedikodular, arkamızdan iş çevirmeye çalışan kişiler bu dönemde açığa çıkabilir. Kadersel şansın sizden yana olduğunu unutmamalı Arkadaşlarınız aracılığıyla gelecek ve sizi mutlu edecek fırsatları kaçırmamalısınız.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon