Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
11-17 Ocak Haftası Burçlar
Bahar Bozeli

11-17 Ocak Haftası Burçlar

Bu içerik 854 kez okundu.
Reklam

Koç burç yorumları: Hafta itibariyle Yaşam düzeninizde de köklü değişimler gündeme gelebilir. Ani bir taşınma kararı, miras ve nafaka gibi yasal süreçlerden gelen maddi kazançlar gündeme gelebilir. Finansal konularda adım atarken kendimizi güvene almamızda fayda var.

 

Boğa burç yorumları: Bu dönemde Mars sizin burcunuzda seyahat ettiği için sizlere zarar verebilecek gereksiz inatçılıklardan uzak durmalısınız. Attığınız adımlarda, özellikle finansal, para ve yatırım konularında son derece temkinli olmanızda fayda var.

 

İkizler burç yorumları: Yaşamınızda kontrol dışı olaylar, durumlar önünüze gelebilir. İnsanların gerçek yüzünü görebilir, samimiyetlerinin doğruluğunu anlayabilir, yeni insanları daha hızlı hayatınıza alırken hayatınızdaki bazı kişilerle ani ve net bir şekilde kopabilirsiniz.

 

Yengeç burç yorumları: Bu hafta ikili ilişkilerin gündemini fazlasıyla meşgul edebilir. Bu dönemde, yeni bir adım atmak istemeyebilir ancak ideallerimizi, hayallerimizi daha da sağlamlaştırmak için çalışabiliriz. Sosyal çevremiz vasıtasıyla önümüze yeni iş fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

 

Aslan burç yorumları: Yaşamınızda artık eski düzen yıkılıyor. Bir süredir sorun yaşadığınız, beklediğinizi bulamadığınız iş yerinden istifa kararı almak isteyebilirsiniz. Sizi beslemeyen, heyecanı ve huzuru bulamadığınız ilişkilerden kopabilir, bitirebilirsiniz. Sabırlı olmanızda fayda var. Diğer yandan süregelen işinizde yeni ve ek sorumluluklar artabilir.

 

Başak burç yorumları: Bu hafta sizler için İş değişikliği, istifa, yeni iş başvuruları gibi konular gündeme gelebilir. Hem günlük hem de iş yaşamımızda hareketlilik ve yoğunluk yaşamamız söz konusu. Bazı iş arkadaşlıklarınızda dengeyi korumanız, aşırı yakınlık ve aşırı gerilim gibi iki ayrı uçta olmamaya çalışmanız daha doğru olacaktır.

 

Terazi burç yorumları: Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşecek yeniay, hayatının birçok alanında değişikliklerin habercisi olabilir. Ev almak veya yaşadığın yeri değiştirmek için harekete geçebilirsin. Mars Boğa burcunda olduğu için bir takım ödemeler sizi uğraştırabilir.

 

Akrep burç yorumları: Bu hafta itibariyle Aile bireyleriyle bir araya gelip, yüz yüze konuşarak, bir süredir devam eden veya geçmişten gelen konuları çözüme kavuşturmayı deneyebilirsiniz. Ani bir kararla ev değişikliği, taşınma konuları gündeminize girebilir.

 

Yay burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek yeniay sizin için finansal konularda olumlu gelişmelerin habercisi olabilir. Birlikte çalıştığımız kişilerle fikirlerimizden ve yöntemlerimizden taviz vermediğimiz için çatışma yaşanabilir. İlişkilerde anlaşma ortak çözüm yollarına gidilebilir şans vermenizde fayda var.

 

Oğlak burç yorumları: Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek yeniay sizi fazlasıyla etkiliyor olacak. Hayatınızın kontrolünü eline alacağınız, şanslı bir dönemde olacaksınız. Gelirimizi artıracak yeni iş bağlantıları da kurabileceğimiz bir dönem. Dış görünüşünüzle ilgili de değişiklikler yapabilirsiniz.

 

Kova burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek yeniayın etkisiyle hedeflerinize varmak için daha fazla çalışabilirsiniz. Güvendiğiniz, sırtınızı yasladığınız insanlar değişiyor. Merkür’ün sizin burcunuzdaki seyahati mücadelenizi artırıyor. Yeni bağlantılar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

 

Balık burç yorumları: Bu hafta gerçekleşecek Yeniay’ın gayet olumlu etkilediği burçlardan biri olacaksınız. Finansal açıdan güçlenebilirsiniz. Bu dönem Sezgilerimiz artabilir, dostu düşmanı daha net görebiliriz. Kendimizi kötü niyetli insanlara karşı korumamızda fayda var. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Hastalık kaza ve yaralanmalara dikkat etmelisiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon