Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
1 - 7 Şubat Haftalık Burçlar
Bahar Bozeli

1 - 7 Şubat Haftalık Burçlar

Bu içerik 817 kez okundu.
Reklam

KOÇ BURÇLARI: Sevgili Koç’lar, 1 Şubat tarihinde Venüs Kova burcuna geçişiyle, Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konularınız ön plana çıkacaktır. 11 Şubat tarihinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşirken Hayatınızda sosyal alanda değişikliler sizleri bekliyor olacak. Bu dönemde özellikle dostluk, para, aşk üçgeni biraz karışabilir mantığınızı kullanmanızı tavsiye edebiliriz zira sonuçları lehinize olsun.

BOĞA BURÇLARI: Sevgili Boğalar, Hafta itibariyle Toplum önünde fark edileceğimiz bir döneme giriyoruz. Kariyerimizde beklenmedik şanslar bizi bulabilir. Aile ilişkilerinde ve kariyer konularında ciddi bir meydan okuma, kavga, tartışma söz konusu olabilir. İpler kopabilir aman dikkat! Sağduyunuzu elden bırakmayın.

İKİZLER BURÇLARI: Sevgili İkizler, Bu hafta özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir ya da çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Devam eden fikir ayrılıkları sosyal ve aile çevrenizde soğuma hissi yaşayabilirsiniz. Kendinizi yaşamdan ve ilişkilerden soğutmamanızı tavsiye ederiz.

YENGEÇ BURÇLARI: Sevgili Yengeçler, Hafta itibariyle Ortak kaynaklar ve eş parası gibi konuların ön plana çıktığı bir dönem olacaktır. Ortak kazançlarda ani bir artış olabilir. Uzun zamandır çözüme kavuşmasını beklediğimiz maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. 21 Şubat tarihine kadar Merkür retrosu etkisinden dolayı alacak verecek gibi durumlar da sıkıntılar yaşamanız sözkonusu olabilir. Sağduyu ve mantığınız yardımcı olacak

ASLAN BURÇLARI: Venüs’ün Kova burcuna geçişiyle, Evlilik ve ortaklık ilişkilerimizden yana şanslı bir dönemdeyiz. Partnerimizin ya da ortağımızın desteği bizimle olacaktır. Yeni ortaklık anlaşmalarına imza atabilir ve bu şekilde ek kazançlar elde edebiliriz. Hafta geneli Bire bir iletişim ve diyaloglarda yanlış anlama veya anlaşılmalara daha çok dikkat etmeniz gerekebilir.

BAŞAK BURÇLARI: Sevgili Başaklar Sizler için bu hafta sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte beklenmedik fırsatlar yakalayabileceğimiz bir dönemdeyiz. 21 şubatta ki Merkür retrosuna kadar tamamlamak istediğiniz işlerinizi ve hayatınızı tamamlama fırsatı bulabilir gerek aile gerek özel yaşamınızda yenilikler içine girebilirsiniz. Önerimiz Şansınızı doğru kullanın

TERAZİ BURÇLARI: Sevgili Teraziler Venüs Kova burcuna geçişiyle Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Hayattan keyif aldığımız bir döneme giriyoruz.Bu hafta Karşı cinsle olan ilişkilerimizde hareketlilik artabilir. Yeni birileriyle tanışabilirsiniz. 21 Şubat Merkür retrosuna kadar ilişkilerinizi gözden geçirme fırsatı bulacak ve yeni kararlar alacaksınız.

AKREP BURÇLARI: Sevgili Akrepler Ev, aile ve gayrimenkulle ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ailemizle keyifli zamanlar geçireceğiniz bir dönemdesiniz. Bu hafta sizler için Geçmişte yaşadığınız bir takım sorunları yeniden gündeme gelebilir. Bu sorunları telafi etmek sizin elinizde oldukça her zaman umudunuzu korumalısınız.

YAY BURÇLARI: Sevgili Yaylar Sizler için Bu hafta yenilik ve süprizler gerçekleşebilir. Yakın çevremizden biri ya da uzun zamandır görmediğimiz eski bir arkadaşımız ile sürpriz bir aşk söz konusu olabilir. Birinci dereceden akrabalarınız, kuzenleriniz, kardeşlerinizin hayatlarında zorlu dramatik gelişmeler yaşayabilir kendinizi yeni sorumluluklar içinde bulabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

OĞLAK BURÇLARI: Sevgili Oğlaklar Hafta itibariyle Finas konuları gündeminize gelebilir.

Kişisel anlamda kazançlarınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir ya da bir satış işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir ya da vergisel bir kazanç olabilir. Bu dönemde maddi ve parasal konulara odaklanmak zorlaşırken olası hesap hatalarına dikkat etmelisiniz.

KOVA BURÇLARI: Sevgili Kovalar, Bu dönemde dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Tüm dikkatleri üzerimize topladığımız bir süreç içinde olabiliriz. Sizin burcunuzda geri hareketine devam eden Merkür, özellikle iletişimde, haberleşmede, yolculuklarda engel ve pürüzleri beraberinde getirebilir. 21 Şubat Merkür Retrosuna kadar ki sürece dikkat etmenizi tavsiye ederiz etkisi yoğun olacak.

BALIK BURÇLARI: Sevgili Balıklar, Bu hafta Venüs’ün Kova burcuna geçişiyle, Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, huzuru kendi iç dünyamızda bulabiliriz. Sağlığınıza özellikle ateşli ve salgın hastalıklara karşı dikkat etmelisiniz. Bu hafta siz Balıklar için Tam anlamıyla içe dönme, ruhsal egzersizler yapma, psikolojik olarak terapi alma dönemi olacak. Mistik çalışmalar ve Ritüeller sizlere iyi gelecek terapiler olabilir denemenizi tavsiye ederiz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon