Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
22-28 Şubat Haftalık Burçlar
Bahar Bozeli

22-28 Şubat Haftalık Burçlar

Bu içerik 766 kez okundu.
Reklam

KOÇ BURÇLARI: Sevgili Koçlar, Haftaya Merkür’ün bitişiyle hızlı bir giriş yapanlardansınız. Hayatınızın her alanında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hem fiziki hem duygusal anlamda yorgunluğunuz, kafa karışıklıklarınız sona eriyor ve Enerjiniz yükseliyor. Günlük rutinlerinizi yeniden planlamak ve bir düzene sokmak için oldukça uygun bir dönem olacak.

 

BOĞA BURÇLARI: Sevgili Boğalar, Hafta itibariyle, Maddi durumunuz, ödemeleriniz ön planda olabilir. Borçlarınız varsa kapatmak için elinize para geçebilir. Önümüzdeki bir ay boyunca şansınızın açık olduğu bir dönemdesiniz. Bazılarınız yaptığı işte üne bile kavuşabilir. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Fırsatları değerlendirmeye çalışın.

 

İKİZLER BURÇLARI: Sevgili İkizler, Hafta geneli, İlişki hayatınızda şansınız çok açık. Yalnızlar yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilir. İş hayatınızla veya geleceğinizle ilgili yaşadığınız karamsarlıklar sona eriyor. Borçlar ödenebilir yeni yatırım fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.Yorumlamaya dikkat edin

 

YENGEÇ BURÇLARI: Sevgili Yengeçler Merkür’ün bitişi ile Planladığınız düşünceler veya projelere bir düzen getirmek isteyebilirsiniz. İletişim konularında bazı detaylara dikkat etmeniz gereken bir dönemde olacaksınız. Ancak bu dönemde gelişebilecek bazı kafa karışıklıkları veya belirsiz koşullar doğru karar vermenizi sekteye uğratabilir.

 

ASLAN BURÇLARI: Sevgili Aslanlar, Hafta geneli Aşk hayatınızda şans kapınızı çalacak. Yalnızlar için güzel gelişmeler yaşanabilir. İlişkisinde sorun olanlarsa bir şans daha verip tutkuyla ilişkisine devam edebilirler. Miras maddi gelişmeler gibi finansal durumlarınızda iyileşme ve değişim süreci sizleri bekliyor.

 

BAŞAK BURÇLARI: Sevgili Başaklar, Ortaklı bir iş yapmayı düşünüyorsanız uygun bir dönemdesiniz. Eğer evliyseniz romantik günlerden geçeceğinizi söyleyebiliriz. Aile içerisinde çözülmesi gereken konular olabilir. Evinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Önümüzdeki dönemde İlişki ve evlilik hayatınızda altın döneminiz başlıyor diyebiliriz

 

TERAZİ BURÇLARI: Sevgili Teraziler, Bu hafta

Eğitim hayatınızda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşiniz, akrabalarınız ile ilgili sorunlar varsa tatlıya bağlanabilir. Daha duygusal ve ılımlı olacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Sizi çok sevindirecek bir haber alabilirsiniz.

AKREP BURÇLARI: Sevgili Akrepler, Hafta itibariyle İlişkiniz yoksa aşk hayatınızda hareketli günler sizleri bekliyor olabilir. Hayatın tatlı sürprizler gerçekleşebilir. Çocuğun varsa birlikte çok keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Beklediğiniz paralar varsa elinize geçebilir. Yine de fazla finansal risk almayın diyoruz.

 

YAY BURÇLARI: Sevgili Yaylar, Bu hafta Aile içinde hafif dargınlık içeren bir durum varsa uzlaşma sağlanabilir. Evinizi değiştirmek ya da gayrimenkul alım satımları gündeme gelebilir. Ayrıca bu dönemdeki belirsizlikler, alacağınız yeni kararlarda yanılmanıza ve doğru kararlar almanıza engel olabilir. Sabrı elden bırakmayın

 

OĞLAK BURÇLARI: Sevgili Oğlaklar, Venüs Balık burcunda seyahatine başlarken kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Kardeşlerinizle ve yakın akrabalarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Edindiğiniz yeni çevreler sayesinde kariyer fırsatları önünüze çıkabilir.

 

KOVA BURÇLARI: Sevgili Kovalar, Hafta itibariyle Finans akışındaki belirsizlikler veya hassasiyetler sana içsel bir endişe getirebilir. Bu sebeple banka kredisi, borç, alacak gibi konularda düzenlemeler yapma gereği duyabilirsin. Gelir gider dengen ile ilgili birtakım değerlendirmeler yapmanız gerekebilir.

 

BALIK BURÇLARI: Sevgili Balıklar, Aile ve sosyal çevre Arkadaş gruplarından destek görebilirsiniz. Hayatında sürpriz bir karşılaşma olabilir. Bazılarınıza yeni iş teklifleri gelebilir. Yeni fırsatlar maddi gelirinizi de arttırabilir. Burcunuza geçen Venüs ve akabinde 21 Şubat itibariyle Merkür retrosunun sona ermesi hayatınızda çok güzel zamanlar yaşamanıza destek olacaktır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon