Ege Bölgesi Uşak’ Ta Egem   Tv De Buluştu

Ege Bölgesi Uşak’ Ta Egem Tv De Buluştu

Ege Bölgesi Uşak’ Ta Egem Tv De Buluştu

UŞAK - 2021-08-14 10:38:31 Bu içerik 1157 kez okundu.

Ege bölgesinin  duayen Gazetecileri Egem tv de bir araya geldi. .. Kütahya / Afyon/Denizli / Manisa ve Uşak’ın ilçelerin deki basın mensupları Egem tv binasında buluştular..

Bölgenin sorunları/ talepleri  neler yapılması gerektiği ile ilgili  bir toplantı yapan basın mensupları ileri günlerde Egem tv ekranlarında Bölgenin Gündemi programında ortak hazırlama kararı aldılar.. toplantı da yerel yönetimlerin ve siyasilerin çalışmaları ,bölge insanlarının talepleri sivil toplum kuruluşları ve esnaf odalarının çalışmaları da değerlendirildi.. 

EGEM TV merkez binasında gerçekleştirilen toplantı sonrası Egem tv merkez stüdyolarında toplantıya katılan basın mensupları birer açıklama yaptı.. açıklamalarda birlik beraberlik vurgusu yapıldı.. 
burada bir konuşma yapan Egem tv genel müdürü Utku DEMİRÖZ “BÖLGENİN GÜNDEMİ Programı Sadece Bir Program Değil Aynı Zamanda Bir İşbirliğidir. 

Aynı Bölgede Bulunan Aynı Bölgenin Gelişmişlik Düzeyini Artırmak Adına Çalışan Basın Çalışan Ve Yöneticilerinin Bir Araya Gelerek Kaynaşma ,İşbirliği Kurma Ve Bölgede Lobi Oluşturma Projesidir. “dedi..

EGEM TV Yönetim Kurulu Başkanı Soner DEMİRÖZ ‘de  
“İlerde Kurulacak Olan Yerel Basını Kalkındırmaya Yönelik Yayın Yapacak Olan Memleket Tv Uydu Ulusal Kanal Projemizde Ege Bölgesinde Alt Yapı Oluşturma Noktasında  Bir Girişimde bulunduk . 
Bölgenin Sorunları –Talepleri Ve Beklentilerini Daha Güçlü Ve Ses Getirecek Düzeyde  Dile Getirme  Anlamında da Önemsediğimiz Bir çalışmanın başlangıç adımını bugün attık.
Bu Gün Burada Neler Yapabiliriz Neleri Konuşmalıyız Ne Tür Gündemler Oluşturmalıyız Bunları İstişare Edeceğiz Ama Ondan Öte Tanışıp Bölge Basını Olarak Dostluğumuzu Pekiştirmek İstiyoruz.. “dedi..

Egem tv binasındaki toplantının ardından Uşak belediye başkan vekili Zeynep CEYLANER ‘i ziyaret eden basın mensupları burada başkan CEYLANER ‘den Uşak belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.. 

 Uşak belediyesinin ardından Uşak arkeoloji müzesini ziyaret eden basın mensuplarını İl Kültür müdürü Sabri CEYLAN ve müze müdürü Şerif SÖYLER VE Uşak Belediyesi Kent tarihi müzesi müdürü Ömer AŞÇI  karşıladı..

Müze gezisinin ardından Ulubey Belediye başkanının misafiri olarak Ulubey Kanyonuna gidildi.. 
burada Cam teras ve kanyon gezisi ardından basın mensupları Ak parti Uşak milletvekili Mehmet ALTAY ,Ulubey belediye başkanı Veli KOÇLU , Ulubey Kaymakamı İsmail ERDOĞAN ile sosyal tesislerde bir araya geldiler.. 
Belediye başkanı Veli KOÇLU Ulubey belediyesinin yürüttüğü çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi..

akşam yemeğinin ardından program sona erdi.. 

programa katılan Denizli –Çivril adına    Serap SOFULU ,Nihat KAPLAN ,Manisa –Turgutlu adına Necmi ANKARALI ,Kütahya –Simav adına M.Emin İNCEKULAK ve Banaz ilçesinden Hüseyin YALÇIN  projenin ve tv programının hayırlı olması temennisinde bulundular ..

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER