Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Gaziler Günü Kutlandı

Gazilik; Vatan Sevgisinin Sembolü, Ömür Boyu Taşınacak Bir Şereftir

Gaziler Günü Kutlandı
Gaziler Günü Kutlandı Ali Demir
Bu içerik 1313 kez okundu.

Haberin galerisi için tıklayın!

19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı İlçemiz Hükümet Konağı önündeki  Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Banaz Temsilciliği çelenklerinin sunulmasıyla başladı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Banaz Temsilcisi Gazi Ali Yıldızbaş günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Şiirlerin okunmasının ardından tören Kaymakam İrfan Demiröz’ün Kaymakamlık Toplantı Salonunda tebrikleri kabulü ve  ikramların sunulmasıyla devam etti.

 

Program Kaymakam Demiröz beraberinde Cumhuriyet Savcısı Kübra Yurtman, Belediye Başkanı Zafer Arpacı, İlçe Emniyet Müdürü Şahismail Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Apaydın, Daire Müdürleri ve gazilerimizin katılımıyla yapıldı.

 

Kaymakam Demiröz yaptığı konuşmada, “Gazilik vatan, bayrak, millet sevgisinin sembolüdür, ömür boyu taşınacak bir şereftir. Bizler huzur içinde yaşıyorsak, vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimiz ve siz kahraman gazilerimiz sayesindedir. Sizlerin haklarını asla ödeyemeyiz. Sizler görevinizi hakkıyla yerine getirdiniz, görev verildiğinde bütün milletimiz üzerine düşen görevi korkusuzca yapacaktır, buna olan inancım tamdır. Milletimiz Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında olduğu gibi 15 Temmuz’da da şer odaklarına geçit vermemiş, vatanını savunma konusundaki kararlılığını bütün dünyaya göstermiştir. Bu vesileyle bir kez daha ebediyete intikal eden şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor ve siz kahraman gazilerimize de şükran ve minnetlerimi sunuyorum.

 

Şehit Aileleri ve Gazilerimiz bizlerin baş tacıdır. Her zaman belirttiğim gibi kapımız sizlere her zaman açık, Devletimiz her zaman sizin yanınızda, siz kahraman gazilerimizin sorunlarını sorun edinmek ve çözme aşamasında tüm gücümüzle çalışmak bizlerin asli görevidir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kutsal vatanımız için canını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizin bu anlamlı gününü en kalbi duygularımla kutluyorum." Dedi.

 

Gazilerimiz, Banaz Kaymakamlığı’nı her zaman yanlarında görmekten mutlu ve memnun olduklarını belirterek, Gazi tören elbiseleri için ve yapılan desteklerden dolayı, Kaymakamımız İrfan Demiröz’e ve Belediye Başkanınız Zafer Arpacı’ya teşekkürlerini sundular.

Kaynak:Banaz kaymakamlığı Web sitesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon