Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Genç İş Adamı Murat Erdoğan Siyasete İlk Adımını Attı

Genç İş Adamı Murat Erdoğan Siyasete İlk Adımını Attı

Genç İş Adamı Murat Erdoğan Siyasete İlk Adımını Attı
Genç İş Adamı Murat Erdoğan Siyasete İlk Adımını Attı Ali Demir
Bu içerik 12058 kez okundu.

  Uşak ve Banaz’da inşaat alanında başarılı çalışmalara imza atan, aynı zamanda toplum tarafından sevilen sayılan “SAMANCI OĞLU İNŞAAT”Sahibi Murat Erdoğan Ak Parti’den siyasete ilk adımını attı.

  Uşak Ak Parti İl Başkanı Fahrettin Tuğrul;başarılı iş adamı Murat Erdoğan’ı Ak Parti camiasına katılarak, iş camiasındaki başarılarını siyasette de göstermesini istedi. Fahrettin Tuğrul, Murat Erdoğan gibi genç,çalışkan ve toplum tarafından sevilen,sayılan kişilerle yeni bir vizyon oluşturarak Ak Parti’nin başarı grafiğini yükseltmek istediğini göstermiş oldu.

   Genç ve başarılı İş Adamı Murat Erdoğan, siyasete girmesindeki amacının: “Halka hizmet Hakk’a hizmet” olduğunu belirtti. Murat Erdoğan, iş alanında olduğu gibi siyasette de halkın gönlünde taht kurmaya başladı.Erdoğan, siyasette parti ayrımı gözetmeksizin halkın sorunlarını çözmek için gayret göstereceğini söyledi.Murat Erdoğan:”kendine güvenenleri iş alanında olduğu gibi siyasette de mahçup etmeyeceğini,başarılı çalışmalara imza atacağını belirterek,Allah yar ve yardımcımız olsun,Allah bizi utandırmasın “dedi.

   Banaz Güncel Haber adına, genç ve başarılı iş adamı Murat Erdoğan’a,adımını atmış olduğu siyasette  başarılar dileriz.

   

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Murat SARIGÖZ     2020-09-18 Çok kıymetli yeğenim adaşım.Girmiş olduğun bu yolda her ne kadar görüş farkımız olsada senin başarılı olmanı canı gönülden diliyorum.Allah utandırmasın.sevgilerimle Murat SARIGÖZ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon