Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

İlçemiz Müftüsü Sadık Erenbaş’a Veda

İlçemiz Müftüsü Sadık Erenbaş’a Veda

İlçemiz Müftüsü Sadık Erenbaş’a Veda
İlçemiz Müftüsü Sadık Erenbaş’a Veda Ali Demir
Bu içerik 2145 kez okundu.

İlçemizde 6 yıldır görev yapan İlçe Müftüsü Sadık Erenbaş’ın Bilecik ili Osmaneli ilçesine tayini çıkması sebebiyle veda yemeği düzenlendi.

 

Düzenlenen veda yemeğine, Kaymakam İrfan Demiröz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akbaş, Belediye Başkanı Zafer Arpacı, İlçe Emniyet Müdürü Şahismail Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Apaydın, İlçe Daire Amirleri ve müftülük personeli katıldı.

 

Yemek programının ardından Kaymakam Demiröz, Müftü Sadık Erenbaş’a Başarı Belgesi takdim etti. Belediye Başkanı Zafer Arpacı da yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek Müftü Sadık Erenbaş’a hediye takdim etti.

 

Banaz’da görev yaptığı süre içerisinde birlikte görev yapmaktan duyduğu memnuniyet ve mutluluğu ifade eden Müftü Sadık Erenbaş, kendisine desteklerini esirgemeyen başta Kaymakam İrfan Demiröz olmak üzere İlçe Daire Amirlerine ve tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

 

           Kaymakam Demiröz veda yemeğinde yaptığı konuşmada; “İlçemizin çok değerli Müftüsü Sadık Erenbaş’ın Bilecik ili Osmaneli ilçesine tayini çıkması münasebetiyle bir araya geldik. Makamlar baki, insanlar geçici, bizler mevki ve makamların emanet olduğu bilinci ile ülkemizin her yerinde bizlere verilen görevleri layıkıyla yerine getirmek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizde 6 yılı aşkın süredir görev yapan ilçe müftümüzle kısa süreli çalışma imkanımız olmasına rağmen kendisiyle çalışmaktan mutlu ve memnunuz. İlçemizde görev yaptığı süre içerisinde başarılı ve özverili çalışmaları için değerli Müftümüz Sadık Erenbaş’a teşekkür ediyor, kendisine ve ilçemize yeni tayin olan Müftümüz Remzi Karadoğan’a yeni görevlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor,  aileleri ve kendileri hakkında güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum.  Dedi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon