Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Uşak’ta Yılın Ahisi Seçilen Kuaför Semra Güven Hanımı Ziyaret Ettik

Uşak’ta Yılın Ahisi Seçilen Kuaför Semra Güven Hanımı Ziyaret Ettik

Uşak’ta Yılın Ahisi Seçilen Kuaför Semra Güven Hanımı Ziyaret Ettik
Uşak’ta Yılın Ahisi Seçilen Kuaför Semra Güven Hanımı Ziyaret Ettik Ali Demir
Bu içerik 2314 kez okundu.

Uşak’ta  Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından yılın ahisi seçilen Kuaför Semra  Güven Hanımefendiyi ziyaret ettik.Semra Hanım  çalışmaları hakkında sitemize açıklamalarda bulundu.

Semra Hanım 32 yıldır esnaflık  yaptığını ,lise mezunu  olduğunu ayrıca okul dönemlerinde de kuaförlerde çalıştığını,1966 Uşak doğumlu üçü kız biri erkek olmak üzere 4 çocuk sahibi olduğunu belirtti.

Semra Hanım,iyi bir aile düzeninin olduğunu,işini  çok sevdiğini,halkla ilişkilerinin çok iyi olduğunu,herkese güven verdiğini,kaliteli malzeme kullandığını,müşterilerinin işyerini kendi evleri gibi gördüklerini ,3 tane elemanı olduğunu bunlarla abla-kardeş,anne-kız ilişkisi içinde olduklarını,gençlere tavsiyem hangi mesleği yaparlarsa yapsınlar ama mesleklerini severek  yapsınlar dedi.

Semra Hanım, bu özelliklerinden dolayı Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından yılın ahisi ödülüne layık görüldüğünü bundan dolayı da çok sevinç duyduğunu vurguladı.

Not:Ahilik  Nedir?

Ahilik, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde Anadolu’da yaşayan halkın sanat, ticaret, ekonomi gibi çeşitli meslek alanlarında yetişmelerini sağlayan, onları ahlaki yönden yetiştiren, çalışma yaşamını iyi insan meziyetlerini esas alarak düzenleyen bir örgütlenmedir. Kurucusu Ahi Evran'dır ve kendi kural ve kurulları vardır. Günümüzün esnaf odalarına benzer bir işlevi olan Ahilik iyi ahlakın, doğruluğun, kardeşliğin, yardımseverliğin kısacası bütün güzel meziyetlerin birleştiği bir sosyo-ekonomik düzendir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon