Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Malakoğlu Kömür Ofisi Açıldı

Malakoğlu Kömür Ofisi Açıldı

Malakoğlu Kömür  Ofisi Açıldı
Malakoğlu Kömür  Ofisi Açıldı Ali Demir
Bu içerik 1442 kez okundu.

    Banaz’da yılllarca kömür ticaretiyle uğraşan Mestan Malak ve oğlu Mehmet Ali Malak’tan sonra aynı işi  Mehmet Ali Malak’ın oğlu Mustafa Malak sürdürüyor.Kısaca dededen toruna kömür ticareti devam ediyor.Banaz’ın çalışkan,üretken ve sevilen simalarından olan rahmetli  Mehmet Ali Malak’ın oğlu Mustafa Malak baba mesleğini sürdürüyor.Mustafa Malak bu konuda  sitemize şu açıklamayı yaptı.

“MALAKOĞLU KÖMÜR-İNŞAAT OLARAK 1960 YILLARINDA AİLE BÜYÜKLERİMİZ TARAFINDAN TEMELLERİ ATILAN FİRMAMIZ %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ İLKE EDİNEREK KALİTE VE GÜVENİ DAİMA PRENSİP EDİNMİŞTİR. BİZ TÜM MÜŞTERİLERİMİZİN EN İYİ HİZMETİ HAK ETTİĞİNİ DÜŞÜNEREK VE HER GEÇEN GÜN ARTAN TALEPLER DOĞRULTUSUNDA KAPASİTEMİZİ ARTIRARAK HER ZAMAN BEKLENTİLERİNİZİ AŞMAYI HEDEFLİYORUZ. YARIM ASIRLIK TECRÜBEMİZLE, HAK ETTİĞİNİZ İLGİ ve GÜVEN İLE 7/24 SAAT MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ.SİZİN İŞİNİZ BİZİM İŞİMİZ”Dedi.

  Mustafa Malak, bu zamana kadar toptan kömür ticareti yapıyorduk,halkımızın yoğun talepleri üzerine, Malakoğlu Kömür Ofisi’nde her çeşit kaliteli kömür perakende satışları başlamıştır.

ADRES:CUMHURİYET MAH.MİLLİ EGEMENLİK CAD.(TOKMAK PETROL KARŞISI) NO:51/1 BANAZ

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon