Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Emekliye Ayrılan Emniyet Müdürü Şahismail Çelik’e Teşekkür Ve Uğurlama Yemeği Düzenlendi

Emekliye Ayrılan Emniyet Müdürü Şahismail Çelik’e Teşekkür Ve Uğurlama Yemeği Düzenlendi

 Emekliye Ayrılan Emniyet Müdürü Şahismail Çelik’e Teşekkür Ve Uğurlama Yemeği Düzenlendi
 Emekliye Ayrılan Emniyet Müdürü Şahismail Çelik’e Teşekkür Ve Uğurlama Yemeği Düzenlendi Ali Demir
Bu içerik 1308 kez okundu.

Haberin galerisi için tıklayın!

İlçe Emniyet Müdürü Şahismail Çelik’e emekliye ayrılması münasebetiyle ilçemizde yaptığı hizmetler ve katkılar için teşekkür ve uğurlama yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Kaymakam İrfan Demiröz ve eşi Funda Demiröz, Cumhuriyet Savcısı Kübra Yurtman Çadırlı ve eşi, Belediye Başkanı Zafer Arpacı ve eşi Ayşe Arpacı, emekliye ayrılan Emniyet Müdürü Şahismail Çelik ve eşi Songül Çelik, , İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Apaydın ve eşi Esra Apaydın, İlçe Daire Amirleri, Banka Müdürleri ve protokol eşleri de katıldı.

Yemek programının ardından Kaymakam Demiröz, İlçe Emniyet Müdürü Şahismail Çelik’e emeklilik hayatının hayırlı olmasını dileyerek hediye ve plaket takdim etti.

Banaz’da görev yaptığı süre içerisinde birlikte görev yapmaktan duyduğu memnuniyet ve mutluluğu ifade eden, Şahismail Çelik kendisine desteklerini esirgemeyen başta Kaymakam İrfan Demiröz olmak üzere İlçe Daire Amirlerine ve tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

 

Kaymakam Demiröz, “Bugün burada emekli olması nedeniyle aramızdan ayrılan Emniyet Müdürümüzün mutluluğunu ve hüznünü yaşarken, bitmesini temenni etmediğimiz yemekte birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istedik. Şahismail Bey ile 8 ay kadar çalışma imkanımız olmasına rağmen kendisiyle çalışmaktan oldukça memnun ve mutluyuz. Bu bir veda değil vefa gecesidir.

Devletimiz varsa her şeyimiz var; namusumuz, huzurumuz, işimiz var. Bizler Devletimizin birer görevlisi olarak atandığımız, görev yaptığımız ili, ilçeyi kendi memleketimizden daha çok tanıyarak sahipleniyor, görevimizi layıkıyla yerine getirmeye gayret ediyoruz. Emekliye ayrılan Emniyet Müdürümüz Şahismail bey ile de çalışma hayatımızı güzel bir şekilde, başarılı çalışmalarımız sonucunda geride bıraktık. İlçemizde görev yaptığı süre içerisinde başarılı ve özverili çalışmaları için kendisine teşekkür ediyor,  emeklilik yaşamının ailesi ve kendileri hakkında güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

 Kaynak:Banaz kaymakamlığı web sitesi 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon