Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Eczacı A.Olgay Altındağ’ın Büyük Başarısı

Altın Havan Ve Akılcı İlaç Kullanımı Proje Yarışması” Birincilik Ödülü İlçemize Kazandırıldı

Eczacı A.Olgay Altındağ’ın Büyük Başarısı
Eczacı A.Olgay Altındağ’ın Büyük Başarısı Ali Demir
Bu içerik 2255 kez okundu.

Altın Havan Ve Akılcı İlaç Kullanımı Proje Yarışması” Birincilik Ödülü İlçemize Kazandırıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen”ALTIN HAVAN ve AKILCI İLAÇ KULLANIMI PROJE YARIŞMASI”nda birincilik ödüllerini ilçemize kazandıran Ecz. A. Olgay Altındağ  Banaz Güncel Haber Sitesi’ne aldığı ödüllerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş’ün takdim ettiği 3000 TL birincilik ödülünü Ecz. A. Olgay Altındağ,halk sağlığına katkı sağlamak amacıyla Klinik Eczacılar Derneği’ne bağışladı.

Ecz. A. Olgay Altındağ, yaptığı çalışmalar ve beraberinde gelen ödül hakkında bilgi verdi. “Halkta ve Sağlık çalışanlarında Akılcı İlaç Kullanımı konusunda farkındalık oluşturulması için yenilikçi ve girişimci projeler, fikirler, çözümler üretmelerini sağlamak üzere yapılan yarışmada; Ödüle layık görülen projemiz 7’den 70’e tüm insanları doğrudan ilgilendiren akıllı ilaç kullanımını yaygınlaştırmayı amaçlamaktadır.Bu ödülü, Yeşil Banaz’ın güzel insanlarına adıyorum.

İlaç kullanımı konusunda dünyada ve ülkemizde yaşanan sorunlara dikkat çekmek, çözümü doğrultusunda hastalıkların tedavisinde vazgeçilmez bir yere sahip olan ilaçların nasıl kullanılması gerektiği, kullanım halinde dikkat edilmesi gereken konular ve sorunların çözümlenmesi amaçlanmıştır. Akılcı ilaç kullanımı konusunda toplumsal bilincin arttırılması ve farkındalık oluşturulması sonucunda; tedavi kalitesi artacak, kaynakların boş yere kullanılması engellenecektir. " dedi.

 Ecz. ”Altın Havan”  ödülü kazandıran , hastaların yanlış ilaç kullanımı ve bununla birlikte oluşan yeni sorunlara karşı ilaç kullanma eğitimi ve danışmanlık hizmetini kapsıyor. Hastaların daha bilinçli ilaç kullanımının sağlanması için tasarlanan farmasötik bakım odasında, hastaya doğru ilaç kullanımını gösteren slayt ve sunumlar, uygulamalı danışmanlık hizmetleri veriliyor.

Banaz Güncel Haber Sitesi olarak Eczacı A.Olgay Altındağ’ı  aldığı ödüllerden dolayı kutlar, başarılarının devamını temenni ederiz.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon