Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Banaz Kaymakamlığına Yeni Atama

Banaz Kaymakamlığına Yeni Atama

Banaz Kaymakamlığına Yeni Atama
Banaz Kaymakamlığına Yeni Atama Ali Demir
Bu içerik 975 kez okundu.

Cumhur Başkanlığınca dün gece yayınlanan mülki idareler kararnamesiyle bazı atamalar gerçekleştirildi.Yayınlanan kararnameye göre Kahraman Maraş Vali Yardımcısı Cuma Emeç Banaz Kaymakamlığına atandı.Banaz Kaymakamı Musa AYDEMİR Şanlı Urfa Siverek Kaymakamlığına atandı.Kaymakamımız Musa Aydemir 'e başarı ve mutluluklar dileriz.
CUMA EMEÇ'İN BİYOGRAFİSİ
1984 yılında Antakya'da doğan Kaymakam Cuma EMEÇ, ilk ve Orta öğrenimini Antakya'da tamamladı. 2003 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2007 yılında başarıyla mezun oldu.

2009 yılında Maliye Bakanlığı'nda kısa bir süreliğine Muhasebe Denetmenliği görevinde bulundu. Aynı yıl İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak, 2010 yılında 98. dönem Hatay Kaymakam Adayı olarak Kaymakamlık mesleğine iktisap etti. Hatay/Kumlu, Kütahya/Domaniç ve Karaman/Sarıveliler ilçelerinde Kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. Gaziantep/ Nizip ilçesinde Kaymakam Refikliği stajını, Zonguldak/Çaycuma ve Zonguldak/Gökçebey ilçelerinde Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajlarını tamamladı. ABD Virginia Tech Üniversitesi'nde 1 yıl süreyle dil eğitimi, ABD'nin kültürü, kurumsal işleyişi ve yönetimi hakkında eğitim aldı. Ordu/ Gülyalı, Yozgat/Çekerek, Gaziantep/Araban , Malatya/ Arguvan, Sivas /Kangal ve Tunceli Hozat ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı.

Kamu Yönetimi Programında Tezli Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Görev yaptığı illerin Valileri tarafından 7 adet başarı belgesi ve 2 adet üstün başarı belgesi ile taltif edildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Semineri, Sınır ve Gümrük İşlemleri Semineri, Kalabalıkların Etkin Yönetimi Seminerlerine katıldı.
19 Ağustos 2021 tarih ve 2021/412 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İlimize Vali Yardımcısı olarak atanmış olup, aynı zamanda ilçe Kaymakamlık görevini vekaleten yürütmektedir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon