Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

İmam Hatip Lisesi Öğrencileri İçin Cübbe Giyme Töreni Düzenlendi

İmam Hatip Lisesi Öğrencileri İçin Cübbe Giyme Töreni Düzenlendi

 İmam Hatip Lisesi Öğrencileri İçin  Cübbe Giyme Töreni Düzenlendi
 İmam Hatip Lisesi Öğrencileri İçin  Cübbe Giyme Töreni Düzenlendi Ali Demir
Bu içerik 1963 kez okundu.

    Bugün Banaz Durmuş Tanış Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin  mesleki uygulama programlarına başlamaları nedeniyle Merkez Camii’nde cuma namazından önce “Cübbe Giyme Töreni” düzenlendi.Tören başlangıcında İmam Hatip Lisesi Müdürü Burhan Taş bir konuşma yaptı .

Burhan Taş : Banaz ilçemizin başarılı okullarından Durmuş Tanış Anadolu İmam Hatip Lisesi  bu sene de İlçe Müftülüğü ile arasındaki protokol gereği mesleki  uygulama başlattı. Öğrencilerin camilerde uygulama yapmasına yönelik olan protokol gereği 11. Ve 12. sınıflar görevlendirildi. Okul Müdürü Burhan Taş; "öğrencilerin her camide görevli olduğunu, uygulama kapsamının eğitim öğretim amaçlı olduğunu belirtti. Uygulama kapsamında okul müdürü olarak kendisinin ve müdür yardımcısı Ali Dinç'in camileri dolaşarak uygulama ile ilgili rehberlik ve denetimlerinin devam ettiğini ifade etti. Burhan Taş ayrıca öğrencilerin mesleki uygulamadaki başarıları nedeniyle cami cemaatinin geçmiş yıllarda takdirini kazanmış olan öğrencileri tebrik etti. Bütün öğrencilerle gurur duyduğunu ifade etti. Burhan Taş: ”Okul olarak öğrencileri hurafelerden uzak peygamberimizin  hayatını örnek alarak yetiştirmeye gayret sarf ettiklerini, inşallah öğrencilerimiz görev yaparken bunları dikkate alacaklar ve görevlerini en iyi şekilde yapacaklardır” dedi.Tören sonunda ilçe Müftüsü Remzi Karadoğan öğrencilerin başarısı için dua etti.

    Cübbe giyme töreninde öğrencilerin heyecanı ve sevinci yüzlerinden okunuyordu.Törene İmam Hatip Lisesi binasını yaptıran Uşak Seramik Fabrikası yönetim kurulu adına fabrika müdürü Arslan Demir de katıldı. Öğrencilerin cübbe giyme törenine cuma namazına gelen vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.Törenden sonra Cuma namazı kılındı.

    Banaz Güncel Haber Sitesi olarak;öğrencilerimizi ,onların yetişmesinde emeği geçen okul yönetimini ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon