Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Kaymakam Demiröz; Sağlık Bütün İyiliklerin Anasıdır

Kaymakam Demiröz; Sağlık Bütün İyiliklerin Anasıdır

Kaymakam Demiröz; Sağlık Bütün İyiliklerin Anasıdır
Kaymakam Demiröz; Sağlık Bütün İyiliklerin Anasıdır Ali Demir
Bu içerik 1406 kez okundu.

İlçemizdeki Sağlık Teşkilatından %85 Memnuniyet Sağlanmıştır.

        İlçemiz Devlet Hastanesi ve Toplum Sağlığı Merkezlerinden hizmet alan vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunulabilmesi amacıyla Kaymakamlığımızca 15 sorudan oluşan “Ayaktan Hasta Memnuniyet Anketi” yaptırılmış olup, konu ile ilgili olarak Kaymakam Demiröz, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Aladağ ile makamında görüşerek konuyu değerlendirdi.

        Hastaların aldığı hizmetten memnuniyetini ölçmeyi amaçlayan anket sonuçlarına göre ankete katılan 3190 kişiden %85’inin Hastane, Aile Hekimliği ve sağlık personeli hizmetlerinden memnun olduğu görülmüş olup, Başhekim Mustafa Aladağ hastaların Alo 182 ve MHRS Randevu Sistemini kullanmalarının hastalara büyük ölçüde kolaylık sağlayacağını, sıra bekleme derdi yaşamadan istedikleri saatte, istedikleri hekimden kolaylıkla randevu alabilekceklerini belirterek Online Randevu Sistemlerini kullanmalarını tavsiye etti.

        Kaymakam Demiröz; "İnsan yüzde elli beden, yüzde elli ruhtan oluşur, hekimler olarak sizlere düşen görev hastalarımızı bedenen iyileştirmenin yanında ruhen de manevi olarak rahatlatmak, kendini iyi hissetmesini sağlamaktır. İnsanı yaşatmayı ve acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaçedinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği yerine getiren sağlık çalışanlarımızın, ekonomik ve sosyal kalkınmanın temel unsuru olan sağlıklı toplumun oluşmasında emek ve katkıları büyüktür. Verilen sağlık hizmetlerinde hizmet alan ve hizmet verenlerin birbirleriyle güleryüzlü ve sabırlı iletişim kurması büyük önem taşımaktadır. Bu anlamda SağlıkÇalışanlarına büyük görevler düşmekle birlikte hizmet alan vatandaşlarımızın da iletişim konusunda bu hususlara dikkat etmeleri, tarafların birbirine hoşgörüyle yaklaşması ve empati kurması insan ilişkileri açısından oldukça önemlidir. Ankete katılan toplam 3190 vatandaşımızın bekletileri, görüş ve önerileri değerlendirilerek %100 memnuniyet sağlanması yönünde İlçe Toplum Sağlığı Merkezi ve Devlet Hastanesi personelleri talimatlandırılmıştır.Çünkü İnsan sağlığı herşeyin üstündedir, sağlık bütün iyiliklerin anasıdır." dedi.

        Sağlık alanında verilen hizmetler ve yapılan anket sonuçlarına göre ilçemizde %85 hasta memnuniyeti sağlandığı için Kaymakam Demiröz, Başhekim Mustafa Aladağ’a teşekkür ederek, sağlık hizmetlerinde yürütülen başarılı çalışmaların devamını diledi.kaynak:Banaz Kaymakamlığı web sitesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon