Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Avrupa Atmalar Kupasında 4 Madalya

Avrupa Atmalar Kupasında 4 Madalya

Avrupa Atmalar Kupasında 4 Madalya
Avrupa Atmalar Kupasında 4 Madalya Ali Demir
Bu içerik 154 kez okundu.

9-10 Mart 2024 tarihleri arasında Portekiz’in Leiria kentinde yapılan Avrupa Atmalar Kupası sona erdi.
U23 ve Büyüklerde Millilerimiz Atmalar Kupasını 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile tamamladı.
????ÖZLEM BECEREK’TEN ALTIN MADALYA
Avrupa Atmalar şampiyonasında U23 kategorisinde piste çıkan Milli atletimiz Özlem Becerek, Disk Atmada Avrupa Şampiyonu olarak ülkemize altın madalya kazandırdı. Üçüncü hakkında 55.07'lik derece elde eden Becerek, U23 Avrupa Şampiyonluğunu elde etti.
????BRONZ MADALYA EDA TUĞSUZ’DAN
Büyüklerde yarışan Olimpik Milli sporcumuz Eda Tuğsuz, Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. A grubunda yarışan Olimpik Milli sporcumuz Eda Tuğsuz 60.50’lik atışı ile sezonun en iyi derecesi yaparak, bronz madalya kazandı.
????ALİ PEKER’DEN BRONZ MADALYA
U23 kategorisinde yarışan Milli sporcumuz Ali Peker, gülle atmada üçüncü olarak bronz madalya kazandı. A grubunda yarışan Peker 17.93’lük derecesiyle, ülkemize bronz madalya kazandırdı.
????MUHAMMET HANİFİ ZENGİN’DEN GÜMÜŞ MADALYA
U23 kategorisinde yarışan Milli sporcumuz Muhammet Hanifi Zengin, cirit atmada ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Muhammet, 76.15’lik derecesi ile kürsüye çıktı. U23 kategorisinde Zengin, ikinci hakkında sezonun en iyi derecesini 76.15 atarak (PB) ülkemize gümüş madalya kazandırdı.
BAŞKAN ÇİNTİMAR, ’’EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’’
TAF Başkanı Fatih Çintimar, ‘’Kazanılan üç madalya Fenerbahçe’de spor hayatını sürdüren kardeşlerimizden geldi. Sayın Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Bizlere bu imkanları tanıyan ve her zaman yanımızda olan Spor Bakanımız sayın Dr. Osman Aşkın Bak’a sizler adına teşekkür ediyorum. Avrupa Atmalar Şampiyonasında madalya kazanan sporcularımızı ve ülkemizi temsil eden tüm sporcu kardeşlerimi kutluyorum. Bu madalyalarda emeği geçen kulüp yöneticilerimize, antrenörlerine ve Milli takım yönetim kadrosuna, Türk Atletizm ailesi ve Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon