Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Lokantacılar Odası’ndan Vali Demir’e Ziyaret

Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Şeref Parlas ve Aşçılar Odası Proje Danışmanı Gülay Güler ile Tarihi Uşak Konağı Sahibi Nurten Erdemir ve Eşi Turgay Erdemir, Vali Salim Demir’i makamında ziyaret etti.

Lokantacılar Odası’ndan Vali Demir’e Ziyaret
Lokantacılar Odası’ndan Vali Demir’e Ziyaret Ali Demir
Bu içerik 1154 kez okundu.

Başkan Şeref Parlas ve Yönetim Kurulu üyeleri, Uşak Valisi Salim Demir'e yeni görevinde başarılar dileyerek çalışmalarında başarılar dilediler. 

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Lokantacılar Odası Başkanı Şeref Parlas  Vali Demir’in göreve başlamasıyla birlikte esnaflarla sürekli iç içe olduğunu ve durumun kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek Valimize yeni görevinde başarılar diledik dedi. "

ZİYARETTE ESNAFLARIMIZIN SORUNLARINI AKTARDIK" Başkan Parlas: “Sayın Valimize odamıza kayıtlı esnaflarımızın sorunları hakkında bilgiler verdik. Ayrıca  Proje danışmanı Gülay Güler hanımefendi yapılan ve yapılacak Projeler hakkında bilgi verdi Valimize Uşak yemekleri hakkında bilgiler verdik. Uşak  yöremiz ülkemizin en lezzetli yemeklerine sahip bir ildir. Valimizde bu kanıda olduğunu söyledi”.

Uşak Valisi Salim Demir’de ziyaret dolayısıyla Uşak Lokantacılar Odası Başkanı Şeref Parlas ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek esnafların her zaman yanında olacağını söyledi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon