Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Mahalle Toplantılarımız Devam Ediyor. Kaymakam Demiröz, Toplumsal Gelişim İçin Bilgide, Adalette Ve İyilikte Yarışmalıyız.

Mahalle Toplantılarımız Devam Ediyor. Kaymakam Demiröz, Toplumsal Gelişim İçin Bilgide, Adalette Ve İyilikte Yarışmalıyız.

Mahalle Toplantılarımız Devam Ediyor. Kaymakam Demiröz, Toplumsal Gelişim İçin Bilgide, Adalette Ve İyilikte Yarışmalıyız.
Mahalle Toplantılarımız Devam Ediyor. Kaymakam Demiröz, Toplumsal Gelişim İçin Bilgide, Adalette Ve İyilikte Yarışmalıyız. Ali Demir
Bu içerik 1131 kez okundu.

 

Kaymakam İrfan DEMİRÖZ Başkanlığında mahalle toplantıları kapsamında ilçemiz 31 Ağustos Mahallesi Cumhuriyet Ortaokulunda 26.12.2017 tarihinde ikinci toplantı yapıldı.

Toplantıya ilçe daire müdürleri,  Mahalle sakinleri, Cumhuriyet Ortaokulu öğrenci velileri ve Okul Aile Birliği üyeleri,  Şehit Vehbi Demir İlkokulu Öğrenci Velileri ve Okul Aile Birliği Üyeleri, Mahalle Cami İmamları, Mahalle Muhtarı,  okul idarecileri ve öğretmenleri katıldı.

Kaymakam Demiröz; öncelikle sizlere Sayın Valimizin ve değerli eşleri hanımefendinin selamlarını ve sevgilerini iletiyorum. Kendileri vatandaşlarımızın sorunlarının ihtiyaçlarının belirlenmesi, eğitim, toplumda kötü alışkanlıkların önlenmesi, akmayan sular, altyapı sorunları noktasında bu konulara oldukça önem vermektedirler. Görev yaptığımız yeri, kendi doğduğumuz büyüdüğümüz yerden daha çok seviyor ve önemsiyoruz. Bu toplantılarımızda bütün daire müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, müftümüz, cami imamlarımız, muhtarımız, idarecilerimiz bütün görevlilerimizle birlikte okulların ihtiyaçları, kötü alışkanlıkların önlenmesi, tarım-gıda sektörü, işyerleri, eğitim, sağlık, hastane ve aile hekimlikleri, güvenlik asayiş hizmetleri, din hizmetleri, kur’an kursları, okuldaki başarı oranları, öğretmen, öğrenci, veli ilişkileri, aile içi şiddetin önlenmesi, ekonomik huzursuzluklar,  vakıftan yardım alanlar, iş kurmak isteyenler, trafik, motosikletlerden kaynaklanan gürültüler, çevrenizden sokağın yanmayan lambasına kadar devletin görevlileri olarak tüm sıkıntı ve ihtiyaçlarınızı dinlemek, çözüm üretmek için buradayız. Bir idareci yüreğinden derdi atmak istiyorsa, dertli yürekleri sıkıntıdan kurtarmalıdır.

Yönetici bir ağaçtır, ağacın kökü birlikte çalıştıkları kişiler ve halktır. Ağacın kökü kurursa yönetici de kurur gider. Her zaman bilgide adalette ve iyilikte yarışmalıyız. Hepinizin evde okulda sokakta güvende olmalı ve mutlu olmalısınız. Evde çocuk mutluysa, anne mutluysa bütün ülke bütün dünya mutlu olur. Bütün varımız yoğumuz çocuklarımız, işimiz, ailemiz, ilçemiz ve ülkemiz. Devlet sizlersiniz, devletimiz yoksa işimiz, evimiz, namusumuz yoktur. Devletimize sahip çıkmalı, daima çalışmalı, üretken olmalıyız. Durgun su çabuk kirlenir ve bozulur akarsuyu bataklık haline getiren durgunluktur. Çalışmayan insan da durgun su gibidir. Kar dağına göre yağar zirvelere çok, alçaklara az kar düşer siz zirve olmaya çalışacaksınız ki başınızdan kar eksik olmasın. Dağların vakur olduğunu bilin, onlar gökten kar dilenmezler. İlk kar onlara düşer. Aileler ve eğitimciler, öğretmenler olarak çocuklarımıza bu bilinci aşılamalıyız. Mazeretler önemli değil, önemli olan neticelerdir.

Ailede, okulda her türlü şiddete karşıyız, hiçbir gerekçe şiddeti haklı çıkartamaz. Herşeyin bir mevsimi, her amacın bir zamanı vardır. Doğma zamanı, ölme zamanı, ekme zamanı, ektiğini biçme zamanı. Onun için her zaman sabırlı, hoşgörülü olunması gerekmekte, geleceğimiz için çocuklarımıza bunları aşılamamız gerekmektedir.  

Bizlere ilettiğiniz ilçemizdeki sorunlar ve ihtiyaçlar hakkında çalışmalar yapmak üzere ilçe amirlerimize gerekli talimatları veriyoruz. Ben de bu konuların bizzat takipçisi olacağım. Toplantıya katıldığınız için sizleri kutluyor, hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Dedi.

Kaynak;Banaz kaymakamlığı web sitesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon