Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Şehit Annesi Kadriye Aydoğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Annesi Kadriye Aydoğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Annesi Kadriye Aydoğan Son Yolculuğuna Uğurlandı
Şehit Annesi Kadriye Aydoğan Son Yolculuğuna Uğurlandı Ali Demir
Bu içerik 1911 kez okundu.

İlçemiz Ulupınar Köyünden 1990 yılında Şırnak’ta şehit olan Mustafa Aydoğan’ın annesi Kadriye Aydoğan  06.01.2018 Cumartesi günü yaşamını yitirdi.

 

            Şehit Annesi Ulupınar Köyünde düzenlenen törenin ardından öğlen vakti kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedildi.

 

Cenaze törenine, Kaymakam İrfan Demiröz, İl Jandarma Komutanı Albay Nedim Selbisu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Peltek, İlçe Askerlik Şubesi Başkanı Mehmet Koyuncu,  İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Apaydın ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

Kaymakam Demiröz, "Topraklarda eğer şehit ve gazi varsa o topraklar vatandır. Şehitlerimiz ve ailesinin her ferdi devletimizin en büyük önceliği ve değeridir.  İçeriden ve dışarıdan hiç kimse bu milletin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır Şehit Ailesine Uşak Valimiz Sayın Salim Demir’in taziye ve başsağlığı dileklerini ileterek sabırlar diledi.

 

Şehit babası Süleyman Aydoğan ile bir süre sohbet eden Kaymakam Demiröz, Uşak Valimiz Sayın Salim Demir’in taziye ve başsağlığı dileklerini ileterek sabırlar diledi. "Aziz vatanımızın bölünmezliği ve milletimizin güvenliği için canını hiçe sayarak şehit düşmüş tüm güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bizler aziz şehitlerimize minnet borçluyuz. Bugün bu topraklarda rahatça yaşamamız şehitlerimizin sayesindedir.  Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun. Vatanımız ve mukaddes değerlerimiz için canını çekinmeden feda eden şehitlerimizin geride kalan ailelerine Devlet olarak yapmamız gereken her türlü görevi yerine getirmeye devam edeceğiz. Şehitlerimizin geride kalan aileleri bizim için kutsal birer emanettir. Devletimiz her zaman tüm imkanlarıyla şehit ailelerinin yanındadır. Bizler de her zaman sizlerin yanındayız ve kapılarımız sizlere sonuna kadar açıktır." Dedi.

Kaynak:Banaz kaymakamlığı web sitesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon