Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Kaymakam Demiröz; Elde Etmeyi Düşündüklerimizin İçinde Hiçbir Şey Bize Halkın Sevgi Ve Takdiri Kadar Faydalı Ve Şeref Verici Olamaz.

Kaymakam Demiröz; Elde Etmeyi Düşündüklerimizin İçinde Hiçbir Şey Bize Halkın Sevgi Ve Takdiri Kadar Faydalı Ve Şeref Verici Olamaz.

Kaymakam Demiröz; Elde Etmeyi Düşündüklerimizin İçinde Hiçbir Şey Bize Halkın Sevgi Ve Takdiri Kadar Faydalı Ve Şeref Verici Olamaz.
Kaymakam Demiröz; Elde Etmeyi Düşündüklerimizin İçinde Hiçbir Şey Bize Halkın Sevgi Ve Takdiri Kadar Faydalı Ve Şeref Verici Olamaz. Ali Demir
Bu içerik 1049 kez okundu.

İlçemizde Vatandaşla Buluşma kapsamında yapılan Mahalle Toplantılarının dördüncüsü 09.01.2018 tarihinde ilçemiz Şehitler Mahallesinde Şehitler İlkokulunda Kaymakam Demiröz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Belediye Başkanı Zafer Arpacı, ilçe daire müdürleri,  Mahalle sakinleri, Şehitler İlkokulu öğrenci velileri ve Okul Aile Birliği üyeleri,  Şehit Tuncay Durmuş Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci Velileri ve Okul Aile Birliği Üyeleri, Sağlık Meslek Lisesi Öğrenci Velileri ve Okul Aile Birliği Üyeleri, İmam Hatip Ortaokulu öğrenci velileri ve Okul Aile Birliği Üyeleri, Mahalle Cami İmamları, Mahalle Muhtarı,  okul idarecileri ve öğretmenleri katıldı.

Kaymakam Demiröz; Öncelikle sizlere Sayın Valimizin ve değerli eşinin selamlarını ve sevgilerini iletiyorum. Kendileri vatandaşlarımızın sorunlarının ihtiyaçlarının belirlenmesi noktasında eğitim, kötü alışkanlıkların önlenmesi, akmayan sular, altyapı sorunları konularına oldukça önem vermektedirler.

Toplumsal refah ve kalkınmanın yolu, her alanda eğitimden geçer. Her zaman üzerinde durduğum üzere çocuklarımıza yüzde elli öğretim, yüzde elli eğitim vermeliyiz. Çocuklarımıza ezberlemeyi değil, öğrenmeyi, eleştirel düşünmeyi öğretmeliyiz. Araştırıcı ödevler vermeli, verilerle bakmayı öğretmeliyiz, ideolojik gözlüklerle değil. Kalkınma ve teknoloji ancak bilginin özgürce söylendiği, paylaşıldığı, adil bir rekabet ortamında, yüksek güvenlikli toplumlarda ortaya çıkar. Refaha giden yol, özgür bir eğitimden geçer. Eleştirel düşünce gelişmiş ülkelerde %12, Türkiye’de ise 0,02’dir.  Eleştiri olmadan bilim olmaz. Akıl yürütme olmaz. Toplumsal kalkınmayı sağlamak, 4. Sanayi devrimini yakalamak için çocuklarımıza yaratıcılık ve eleştirel düşünmeyi öğretmeliyiz.

Bir milleti alışkanlıkları ve ananelerine karşı çıkarak idare etmenin imkanı yoktur. Zengin ve fakir arasındaki anlaşmazlık sana getirilirse, fakiri zenginden fazla gözet anlayışı bizim kültürümüzün özüdür. Bizler vakıf kültürünü düstur edinen bir milletiz. Gaye adamı “bugünün işini yarına bırakma” prensibine dudak bükmez ve bu prensibe titizlikle uyar çünkü bugünlerin işleri yarına ağırlaşarak aktarılır. Hedef adamı mazereti olmayan adamdır. Durgun su çabuk kirlenir ve bozulur. Çalışmayan insan da durgun su gibidir. Kirlenir, bozulur. Kendimize hedefler belirlemeli, durmadan,  yılmadan çalışmalıyız.

Elde etmeyi düşündüklerimizin içinde hiçbir şey bize halkın sevgi ve takdiri kadar faydalı ve şeref verici olamaz. Bizlere ilettiğiniz ilçemizdeki sorunlar; yol çalışmaları, başıboş köpekler, kaldırımlar, doğalgaz, elektrik çalışmalarından dolayı bozulan yollar, konularının takipçisiyiz. Belediye Başkanımız ve ilçe amirlerimiz gerekli çalışmaları yapacaktır. Toplantıya katıldığınız için sizleri kutluyor, hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Dedi.

Kaynak :Banaz kaymakamlığı web sitesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon