Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Adile Karaman Uşak Elektronik Teknikerleri Odası Başkanlığına Aday

Adile Karaman Uşak Elektronik Teknikerleri Odası Başkanlığına Aday

Adile Karaman Uşak Elektronik Teknikerleri Odası Başkanlığına Aday
Adile Karaman Uşak Elektronik Teknikerleri Odası Başkanlığına Aday Ali Demir
Bu içerik 2800 kez okundu.

Adile Hanım Türkiye’de bu sektörde çalışan ve başkanlığa aday olan tek aday

    Sitemiz adına kendisiyle görüştüğümüz Adile Karaman oda başkanlığında ben de adayım dedi ve bu konudaki görüşlerini şöyle dile getirdi: “Beni temsil edecek kişi bilgi ve beceri yönüyle benden daha güçlü olmalı, nasıl bir davamız olduğunda en güçlü avukat arayışında bulunuyorsak yine hasta olduğumuzda en iyi uzman hekim arayışında bulunuyorsak beni temsil edecek başkan, akıl danışabileceğim bilgili, tecrübeli ve güçlü olmalı. Oda üyeleri olarak birçok sıkıntımız var, üye sayımız az başkan olursam ilk işlerimden biri bu sayıyı artırmak ve güç kazanmak olacak.

   Bir diğer sorunumuz da bilirkişilik, bilirkişilikte her ustalık belgesi olan bu yetkiye sahip olmamalı, eğitimi ne olursa olsun yeterlilik sınavı olmalı ve bu sınavı geçenlere bilirkişi yetkisi verilmeli. Bilgisayarı ve telefonu sökmesini beceremeyen bilirkişilerin olduğunu hepimiz biliyoruz.

     Bir önemli sorunumuz da eğitim. Elektronikte teknoloji gelişimi çok hızlı ilerliyor, teknolojiye ayak uydurabilmek için de sürekli araştırmak öğrenmek zorundayız. Eğitim fonunu kullanarak üyelerimizin bilgide ,beceride yetersiz olduğu konularda üye esnaflarımıza ücretsiz kurs düzenlemek istiyorum. Bunun dışında dıştan gelecek kurs taleplerini de geri çevirmeyip odamıza gelir kazandıracağım.

    Bir diğer amacım, üyelerimizi belirli aralıklarla bir araya getirmek. Üyeler olarak yönetim olarak bir araya gelir sorunlarımızı konuşur,samimiyetimiz ve bağımızı  güçlendirirsek bizim aşamayacağımız engel olmaz.”

     Adile Karaman kendi işyerinde ablası Neşe Hanımla birlikte çalışıyor, kendisine bu iş genelde erkek işi nereden aklına geldi de elektronik işine merak sardın diye sorduğumuzda şöyle cevapladı: “Çok küçük yaşlarda iken elektronik eşyalara meraklıydım. Altı yaşlarındayken elektronik eşyaları söküp, kurcalayıp bozarak işe başladım.13 Yaşındayken bir elektronikçi ustanın yanına gidip çırak olmak  istediğimde tamam gel dedi,  çırak olarak kabul etti. Okul ve iş hayatımı birlikte sürdürdüm. Orta okuldan sonra endüstri meslek lisesinin elektronik bölümünü kazandım ve bitirdim. Bu zamana kadar televizyon ve telefon tamirciliği yaptım. Beş yıldır da kendi iş yerimde ablamla birlikte bilgisayar tamirciliği yapıyoruz. Türkiye’de bu sektörde çalışan ilk bayanım. İnşallah kazanırsam Türkiye genelinde bu sektörde ilk oda başkanı da ben olacağım.

    Banaz Güncel Haber Sitesi olarak Adile Karaman Hanıma başarılar dileriz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon