Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Vali Salim Demir, "İlimizin kalkınması için tüm dinamiklerin birlikte hareket etmesi gerekiyor"

Vali Salim Demir, "İlimizin kalkınması için tüm dinamiklerin birlikte hareket etmesi gerekiyor"

Vali Salim Demir,
Vali Salim Demir, Ali Demir
Bu içerik 851 kez okundu.

Vali Salim Demir, TÜMSİAD Uşak Şubesi tarafından düzenlenen tanışma toplantısında sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldi.

Uşak Belediyesi tesislerinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya Vali Salim Demir'in yanı sıra TÜMSİAD Uşak Şubesi Başkanı Muhterem Balta, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer, TÜMSİAD üyeleri ve sanayici ve iş adamları katıldı. 

Toplantıda konuşan Vali Salim Demir, görev yaptığı yerlerde sürekli sanayici ve iş adamlarıyla birlik içerisinde hareket ettiğini ifade ederek "Başarı hiçbir zaman tesadüf değildir. Başarılı olmak için hem kendi işlerimizde hem de kamu işlerinde disiplinli ve çok çalışmamız, birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz gerekiyor" dedi. 

Vali Demir konuşmasına şöyle devam etti, "Bir yerdeki kalkınma tek başına olmaz. Bir devletin kalkınmasında en önemli kalkınma modeli topyekun kalkınma modelidir. Bu sebeple şehrimizin ve ülkemizin kalkınması tüm kesimlerin en önemli hedefi olmalıdır. İlimizde ilk 500 sanayi kuruluşları içersine giren firmalarımız var. Bizim bunun sayısını arttırmamız gerekir. Büyük sanayi kuruluşlarımız muhakkak yan sanayi kuruluşlarıyla desteklenmeli ve yeni sektörlerin il ekonomisine kazandırılması gerekmektedir. İlimizin gelişmesini ve kalkınmasını sağlamak istiyorsak bütün dinamiklerin hep birlikte hareket etmesi gerekiyor. İlimiz sanayicisinin bir birinin yolunu açarak birlikte hareket etmesini sağlayabilirsek o zaman kalkınmamız daha hızlı olur" dedi

Uşak'ın Ege'nin tam kalbinde, merkezi noktada olduğunu ifade eden Vali Demir, "İlimiz hem demiryolu ulaşımı hem de karayolu ulaşımında Ege'nin tam merkezinde yer alıyor. Bu avantajı ilimizin kalkınması için en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Hem sanayicimiz için hem de ilimizin kalkınması için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Bundan sonraki süreçte ilimizin dinamikleriyle bir araya gelip, değerlendirmeler yaparak şehrimizin gelişmesi için neler yapılabileceği konusunda ortak hareket edeceğiz. Organize Sanayi Bölgelerimizin gelişmesi için takip edilecek yol haritalarını sanayicilerimiz ile birlikte istişare ederek belirleyeceğiz. Başarıya ulaşmak için moralimizin yüksek olması lazım. Bu nedenle sanayicimizin ilimizin kalkınması noktasında moral ve motivasyonunu en üst seviyede tutmamız gerekiyor. Böylelikle başarıya ve belirlediğimiz hedeflere en hızlı şekilde ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu. 

Vali Salim Demir konuşmasının ardından iş adamları ve sanayicilerle sohbet ederek genel değerlendirmelerde bulundu. 

Vali Salim DEMİR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon