Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Hamam Boğazı Termal Şifalı Sular Havuzlarla Buluştu

Hamam Boğazı Termal Şifalı Sular Havuzlarla Buluştu

Hamam Boğazı Termal Şifalı Sular Havuzlarla Buluştu
Hamam Boğazı Termal Şifalı Sular Havuzlarla Buluştu Ali Demir
Bu içerik 3361 kez okundu.

Banaz Hamam Boğazı Kaplıcaları’nın şifalı suları havuzlarla buluştu. Asırlardır Banaz ve çevresine hatta yurdun değişik illerinden gelen vatandaşlara şifa dağıtan termal sular, son 10-15 yıldır boşa akıyordu, nihayet geçen yıl Banaz Belediyesi’nin girişimleri sonucu günübirlik tesislerin yapımına başlandı. Şu anda tesislerin yapımı tamamlandı, havuzlara deneme amaçlı su verildi. Çevre düzenlemelerinin de tamamlanmasıyla önümüzdeki mayıs ya da haziran ayları içerisinde hizmete girmesi bekleniyor. Tesisler modern bir şekilde inşa edilmiş olup her türlü konfor mevcuttur.

Tesisler, kadınlar ve erkekler bölümü olarak iki bölüm halinde dizayn edilmiş her iki bölümde havuzlar ve Türk hamamları mevcut olup, ayrıca tesislerde lokanta ve boğaz manzaralı kafeterya hizmet verecektir. Öyle ya da böyle bu yaz boğaz canlanacak, her taraf cıvıl cıvıl olacak, insanlarımız havuz keyfi yaşayacak, Türk hamamına girip yorgunluk atacak, ardından orman içerisinde kuş sesleri arasında pikniğini de yapabilecek. Ayrıca kaplıcalara Banaz’dan belirli sürelerle araba seferleri de düzenlenmesi de bekleniyor. Az kaldı bir, iki ay daha sabredelim ve sonrasında boğazın şifalı sularına kavuşalım.

      Banaz Güncel Haber Sitesi olarak; termal tesislerin yapımında emeği geçen başta Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı olmak üzere tüm emeği geçenleri kutlarız.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Hakki     2018-04-18 Insllah izine geldigimizde bitmis olur cok guzel olmus insallah banaza katki saglar.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon