Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Uşak Medical Park Hastanesi’ nde Genel Müdür Yardımcısı olan Osman Bağcı Göreve Başladı

Uşak Medical Park Hastanesi’ nde Genel Müdür Yardımcısı olan Osman Bağcı Göreve Başladı

Uşak Medical Park Hastanesi’ nde Genel Müdür Yardımcısı olan Osman Bağcı Göreve Başladı
Uşak Medical Park Hastanesi’ nde Genel Müdür Yardımcısı olan Osman Bağcı Göreve Başladı Ali Demir
Bu içerik 3150 kez okundu.

Uşak Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Ali Kemal Gürbüz, göreve geldiği günden bugüne hastanenin başarısı için var gücüyle savaşıyor, bu atılımlarla birçok başarılı doktorları bünyesine katan büyüyen ve gelişen Uşak Medical Park Hastanesi, ikinci genel müdür yardımcısını da kavuştu. Uşak dışındaki komşu illerin hastalarını da hizmet vermekte olan Uşak Medical her branştaki başarılı doktorları ve diğer personelleriyle en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.

YENİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OSMAN BAĞCI’NIN OTOBİYOGRAFİSİ

   Trakya Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve en son olarak Yeni Yüzyıl üniversitelerinden mezun olarak eğitimimi tamamladım. Lisans olarak İşletme Fakültesi Mezunuyum ve İş Sağlığı Güvenliği alanında Yüksek Lisans yaptım.

2004 yılında meslek hayatıma Özel International Hospital’de Tıbbi Kayıt ve İstatistik Müdürü olarak başladım. İstanbul’da kurumsal birçok hastanede orta düzey yönetici olarak çalıştım. 2012 yılında Medicalpark Sağlık Grubunda Kalite Müdürü olarak görev yapmaya başladım ve en son Özel Göztepe Medicalpark Hastanesi’nden Uşak Medicalpark Hastanemize Genel Müdür Yardımcısı olarak adandım.

      Osman Bağcı Uşak Medical Park Hastanesi için de duygularını ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

“MLP  Sağlık Grubu kendi bünyesinde Medicalpark, Liv ve VM Medical Park markalarını barındırmakta ve büyümeye devam etmektedir. Kaliteli Sağlık Hizmetini toplumun çoğunluğuna ulaştırmada misyonunu ve vizyonunu yerine getirmektedir. Bu anlamda Türkiye'de toplamda 31 hastane olarak hizmet vermektedir. Uşak hastanemizde, yaklaşık 10 yıldır Medical Park bünyesinde hizmet vermekte. Kendi bünyesine katmış olduğu yeni hekimleri ile yeni branşlarıyla daha da büyüme yolunda ilerlemektedir. Biz de bu anlamda Medical Park grubu içerisinde yaklaşık 6 yıldır tecrübemi yürütmekte olduğumdan dolayı, Uşak iline yeni görev için geldim. Burada da yeni ekip ve yeni bir değer katarak büyüyeceğimizi düşünüyorum. Zaten 10 yıldır, kendi içerisinde gelişmekte olan bir hastane burası. Uşak ilinde de gerçekten büyük bir kitleye hizmet vermekte ve branşlarına da baktığımızda birçok branşı kendi bünyesinde barındırmaktadır. Hâlâ daha yeni branşlar içerisine katmaktadır." dedi.

 Banaz Güncel Haber Sitesi olarak; Genel  Müdür Yardımcılığına atanan Osman Bağcı Beye başarılar dileriz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon